Jätevesiasetuksen kumoaminen täysin järjettömänä

rs

#26 Pelkkää rahastusta

26.12.2012 17:11

Jätevesiasetus on järjenvastaista koska rakennus on täyttänyt silloiset vaatimukset.Monasti jopa
paranneltu on mielivaltaa velvoittaa näihin kalliita uusia systeemiä luoda.Kuten tiedetään näillä ns.mummojen pisseillä ei ole mitään merkitystä ympäristön kannalta.Uudisrakennukset
voidaan tietysti rakennusaikana jo osoittaa uusia
ratkaisuja.Myös kuntien omat puhdistamot jo nyt juoksuttavat melkoisesti ohi vesistöön.Voidaan vielä ottaa esim.nykyisistä malleista kuten Talvivaara jne..
KESKUSTA NOUSEE

#27 KUMOTAAN SE

14.01.2013 18:43

Parin vuoden kuluttua on eduskuntavaalit ja niissä valitsemme yhdessä uuden kokoonpanon joka kuuntelee kansaa ja tekee myös aluepolitiikkaa kansan hyväksi
Christer Nikander

#28 OLISIKO UUSI LIEVENNYS EDESSÄ

16.03.2013 12:29

Vuonna 2011 "p....kalakia" lievennettiin. Minkäänlaista tieteellistä taustaa lievennyksen sisältöön ei ollut olemassa, mutta lievennys tehtiin sillä lailla ettei valtio olisi tullut korvausvelvolliseksi niille jotka olivat jo investoineet pienpuhdistamoon.

Lain määräaika uudistuksille menee umpeen 15/3-2016. Uskon että moni ei aio reagoida mitenkään. Jotta suomalaisista ei tulisi lainrikkojia suuressa mittakaavassa voisin kuvitella että uusi lievennys voisi vielä olla tulossa.
Christer Nikander

#29 PAHIN VAARA PIILEE VESIHUOLTOLAISSA

16.03.2013 12:40

Jos vesiosuuskunta rakentaa putket asuntosi läheisyyteen on vaara että joudut pakkoliitetyksi riippumatta iästä,terveystilasta, rahoitusmahdollisuuksista tai terpeestasi. Näin käy jos kuntasi osuuskunnan pyynnöstä vahvistaa alueelle vesiosuuskunnan toiminta-alueen.

Voit protestoida tätä lain väärinkäytöstä allekirjoittamalla adressin:http://www.adressit.com/vesiosuuskuntien_pakkoliitantaa_vastaan
puskassa

#30 Re:

11.06.2019 19:22

#2: Mauno Määttänen -  

Kysymys on varmaan jostain ihan muusta asiasta. Tällä vain sekoitetaan ihmisten päät.Ihminen on tehnyt kiinteisönsä eteen 40 vuotta työtä , hoitanut ja kunnostanut. Nyt mätkästään loppu iäksi sellainen vero että huh huh . Joka kuukausi kuljeta vedet vedenpuhdistuslaitokselle. Ennen kuin ehdin kotiin niin metrin päähän rajasta oli tuotu rekalla sieltä lietettä, sitä ajettiin lokakuun loppu ja marraskuun aikana 300tonnia. Vettä satoi kaatamalla.Lillinki valui samaan ojaan johon minun kiinteistöni vedet valuvat , Yksi ihminen 50kg tuota samaa lantaa. Pelolle ajettu lanta on ravinnetta, mutta perperistä tuleva puhdas uloste tuhoaa koko planeetan vaikka sitä on vain mijoonas osa samaan ojaan ajettuna. Kaiken lisäksi 50 kiloa on jäänyt sakokaivoon ja vesi vain on tullut ojaan.Yhtälöt, missä on suhteellisuusteoria , voi hyvänenen aika. Mistä on kysymys. Onko joku tekijä joka ei ole järjellä selitettävissä vai onko päättäjät aivoaneemisisa jotka lukevat ja tekevät päätöksiä lukemisen perusteella. Luomakunnan suurin virhe on siinä kun viranomaisilta poistettiin ilmoitusvelvollisuus ja myöskin jalkautumis pakko joka oli ennen. Epäilen että kysymymyksessä on Hitlerin kosto ihmiskunnalle, kun eivät suostuneet hänen tahtoonsa vaan pullikoivat vastaan.