Psykologi Aku Kopakkalan saatava säilyttää työpaikkansa

Valitse nimimerkki

#26 Re:

05.06.2014 05:53

#23: -

nimenomaan kyse on nyt myös isommasta kokonaiskuvasta. jos aletaan katsoa tämänkaltaisia irtisanomisia läpi sormien ei täällä kohta uskalla enää sanoa työelämässä tai muuallakaan mitään.

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.06.2014 06:34



Vieras

#28

05.06.2014 06:49

Jo se, että irtisanotaan, puhuu puolestaan...
tutkimuspotilas

#29 Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

05.06.2014 06:56

Ilmaisuvapauden ja tiedonvälityksen kannalta tämä on huolestuttava tilanne, kun asiantuntijat ja jopa toimittajatkin joutuvat kovan painostuksen alle kun penkovat epäselvyyksiä, näin rajoitetaan tiedonsaantia, pakotetaan luopumaan aiheistaan ja näkökulmistaan sekä loiventamaan kirjoituksiaan esimiestensä määräyksestä jos tieto on jollakin lailla tulenarka tai kiistelty. Toivottavasti MOT jatkaa tiedottamistaan aiheesta; masennuslääkkeiden käytön huima lisääntyminen, lääkkeiden käytön sivuvaikutukset ja tehottomuus sekä kytkökset! Ja toivottavasti Aku Kopakkala jatkaa työtään!
Ifosolif

#30 Re: Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

05.06.2014 07:44

#29: tutkimuspotilas - Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

Juuri noin. Tällä hetkellä on selvästi käynnissä "ajatusten puhdistus", joka ei paljoa poikkea natsi-ideologiasta. Ne, jotka ovat toista mieltä, pelataan sivuun, tavalla tai toisella. Kehitys on juuri sitä samaa joka oli nähtävissä ennen ensimmäistä maailmansotaa. Silloinkin raha alkoi keskittymään harvoille ja kyseenalaistaminen oli kiellettyä. Mikäli kehitys jatkuu tällaisena, ajaudumme sotiin alle kymmenessä vuodessa. Sitä edeltää lisääntyvät terroriteot ja muut vastaavat ilmiöt.


Vieras

#31

05.06.2014 07:48

Markkinavoimat määrittelevät hoidon Suomessa ja poliitikot sulkevat silmänsä tai eivät ole perillä, miten systeemi pelaa.

Vieras

#32 Re: Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

05.06.2014 07:58

#29: tutkimuspotilas - Masennuslääkkeitä syötetään kuin makeisia nykyään..

Tiedotusvälineet ajattelevat mainostajia ja niiden rahoja. Ei sovi astua esim. lääketehtaiden ja yksityisten lääkäriasemien varpaille. Journalismi määräytyy sen mukaisesti.  Luulisi kuitenkin esim. Yleisradion olevan vapaa tästä ajattelusta mutta  poliitikot käyttävät siellä valtaa.


Vieras

#33

05.06.2014 08:31

Kopakkala on viisas kaveri, joka ei mahdu kaikkiin sovinnaisuuden raameihin. Kannattaa tutustua myös hänen kirjalliseen tuotantoonsa.
Kipupotilas !!!

#34 Re: Kopakkala oudoilla linjoilla ennenkin

05.06.2014 12:01

#19: Sebu - Kopakkala oudoilla linjoilla ennenkin

Joudun itse käyttämään kipulääkkeitä ja väitän kyllä ,että täällä,suomessa on tuo ihmisille tarkoitettu lääke monestikin pelkkää rahastusta ,kun tutustuu lääkkkeisiin/niiden sivuvaikutuksiin E-I niitä ole tehty montaakaan ihmisillle ! Farma-fennicasta lue ja mieti missä menee se raja ,ettei lääkäri suosittelisi jotain psyykelääkettä mikä hajottaa maksan (tutkittu juttu)  mutta täällä pidetään vielä GO-go Nousujuhlaa lääkkeillä mitkä tappaa ja kummakyllä kuka lääkkeeet määrää (LY TUNNUS) On meille joillekin jumala ..ei minulle minulle on tieto lääkkeistä isäni kuoli ,kun lääkäri vaan ei määrännyt kunnon kipulääkettä !!! (minä haluan tavata sen tyypin)  se on varmaa !!  Onko Coldrex/burana 400mg HERMOKIPULÄÄKETTÄ?? tai Panacod mikä tuhoaa maksan myös edellämainitut ovat maksaa tuhoavia lääkkeitä!!!

kokemusta on

#35 Re: Kopakkala oudoilla linjoilla ennenkin

05.06.2014 12:24

#19: Sebu - Kopakkala oudoilla linjoilla ennenkin 

 Eri linjalla. Jos esittää tutkimuksiin pohjautuen fakta-tietoa, niin mitä outoa siinä on. Outoa on mielestäni se, että lääkäri määrää psyykelääkettä potilaalle , mitä ei ole itse omakohtaisesti "kokenut" eli tarkoitan sitä, että lääkärin olisi hyvä tutustua tutkimuksiin, missä kerrotaan psyykelääkkeiden sivuvaikutuksista ja heikosta tehosta sairauden hoitoon.Kyllä keskusteluterapiat ja tyhmäterapiat ovat paljon inhimillisempiä hoitomuotoja kuin pelkän reseptin määrääminen kalliilla hinnalla.Lääkäreissä on osa, jotka ovat hakeutuneet alalle korkeiden ansiotulojen takia. Psykologin työ vaatii todellista paneutumista potilaan asioihin.

Sana on vapaa....ainakin toistaiseksi.
Vieras

#36

05.06.2014 12:35

Suomessa on sananvapaus.Jos tätä sananvapautta aletaan rajoittamaan erinlaisin pakkotoimin,aloitamme tien rakentamisen diktatuurille.Sitä en voi hyväksyä.Mehiläinen on aloittamassa jotain sellaista,jota koko yhteiskunta tulee myöhäisemmässä vaiheessa katumaan eli diktatooriset toimenpiteet työtekijöitään kohtaan.

 


Vieras

#37

05.06.2014 13:24

TOTTA TURISEE

Vieras

#38

05.06.2014 13:52

Mitä me sellaisilla lääkäreillä tehdään, jotka eivät saa ajatella itse vaan hoito-ohjeet on annettu jostain "ylhäältä".

Vieras

#39

05.06.2014 18:00

...lääkärit eivät määrää meille lääkkeitä, vaan lääketeollisuuden rahanahneus, anna panoksesi sitä vastaa, jos olet samaa mieltä...

Vieras

#40

05.06.2014 18:02

Työkaverina on ollut useita psykologeja, tiedän läheltä seuranneena psykologin työn.

Adressin tekijä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

05.06.2014 19:49



Vieras

#42

05.06.2014 20:42

Tälllainen raakuus ei sovi sivistysvaltiossa

Vieras

#43

05.06.2014 21:14

Tällä tavalla Suomen lääkäriliitto ja lääketeollisuus saavat lisää tulisia hiiliä päänsä päälle. Tämä on hyvä asia. Kun kukko on kiekunut tarpeeksi kauan, siltä katkaistaan kaula.
aliisa

#44 Lääketeollisuus ja Suomen lääkäriliitto keräävät tuli´sia hiiliä päänsä päälle. Hyvä!

05.06.2014 21:22

Tämä on positiivisessa mielessä riittävä osoitus suomalaisille, mikä tässä "terveydenhoitojärjestelmässä" on suurin ongelma. Lääketeollisuus joka jauhaa rahaa ihmisten elämällä ja sairauksilla. On tultu siihen että niiden tutkimuksissa kun löytyy jokin elimistöön vaikuttava kemikaali, niin sille keksitään sairaus. Ei lääketeollisuutta, eikä Lääkäriliittoa sen paremmin kuin STMmää ja THLlää kiinnosta ihmisten paraneminen. Terveet kun eivät syö lääkkeitä, joista nuo instanssit rikastuvat. Jää mersut maksamatta jos suomalaiset paranevat ilman heidän kehittelemiä myrkkyjä. Aku Kopakkalan tapaus on jäävuoren huippu ... tällä hetkellä. Jäämme odottamaan seuraavia töppäyksiä. Evätköhän suomalaiset herää vihdoinkin näkemään, miksi lääkkeitä koko ajan tuputetaan, eikä yhtäkään lääkäriä kiinnosta sairauden paraneminen.
Vain arvojen mukaisessa työpaikassa

#45 Laiton irtisanominen

06.06.2014 05:53

Minä itse asiassa en toivo lääkärille työpaikkaa takaisin (moiseen lääkefirmojen alihankkijafirmaan ei kukaan täysjärkinen astu jalallakaan), vaan kunnon korvaukset laittomasta irtisanomisesta - täysi palkka työuran loppuun asti.

Vieras

#46 Re: Laiton irtisanominen

06.06.2014 06:55

#45: Vain arvojen mukaisessa työpaikassa - Laiton irtisanominen

kyse on myös periaatteesta. sallitaanko tälläisiä irtisanomisia? sallitaanko se, että lääkkeistä ei saa puhua ilman sensuuria?


Vieras

#47 Re: Re: Laiton irtisanominen

06.06.2014 06:58

#46: - Re: Laiton irtisanominen

eikä tänäpäivänä lääkärille (tässä tapauksessa psykologille) löydy arvolleen sopivaa työpaikkaa varmaan mistään. vaikuttakaa siis siihen, että sellaisia tulee mahdollisesti jatkossa. ilmaiskaa mielipiteenne siitä, millaista terveydenhoitoa haluatte.

Martti Pelho

#48 Re:

06.06.2014 11:01

#8: -

abcdef

Kun asiakas/potilas pyytää Suomessa terveyskeskuksessa, sairaalassa tai ns. yksityisesti praktikoivalta (Kelan osittain rahoittamalta) laillistetulta lääkäriltään verikokeita kilpirauhaslääkityksensä tarkistamiseksi, niin tohtori alkaa heti kiemurrella.

Varsinkin jos asiakas pyytää T3-thyroihormonin tason määrittämistä, niin tohtori vastaa ettei tässä tietokoneen labralistassa ole T3-testiä ollenkaan.

Tohtoriemme standarivastausten mukaan Suomessa riittää aina vain T4-thyroihormonin tason tarkistaminen verestä kilpirauhaslääkityksen päiväannoksen määrittämiseksi.

Mutta tieteellisesti perustellussa, hyvässä hoidossa tämän T4:n tason määrittäminen ei riitä!

Jodia elimistömme tarvitsee mm. kilpirauhashormoonien (thyroid; T4, T3,T2 ja T1) valmistamiseen.

Jotta tietäisimme, onko kehossamme jodia riittävästi kilpirauhashormoonien valmistusprosessiin, niin meidän tulee tarkistaa aluksi joditaso verestä.

Kilpirauhashormooni T4 määrittäminen verestä ei annna vielä siitä olennaisesta tietoa, mikä on solotasolla toimivan T3-hormoonin määrä ja miten T3 kykenee imeytymään solukalvon läpi solun sisälle kaikkina vuorokauden aikoina.

Tässä solutason toiminnassa T3 tarvitsee lisäksi lisamunuaisten tuottamaa adrenaliinihormoonia, jotta se pääsee solukalvosta läpi. Jos adrenaliinia on kehossa liian vähän, T3 hormooni ei pääse normaalisti ja tehokkaasti solun sisälle.

Adrenaliinitasojen selvittäminen on täysin kivutonta; siihen tarvitaan 24 tunnin sylkitesti (esim. Belgiassa 75 euroa, Lontoossa 100 euroa).

Ja kas kummaa: jostain syystä näitä sylkitestejä Suomen tohtorikunta ei käytä lainkaan täysin korvattavassa kilpirauhaslääkityksissä olevien satojentuhansien asiakkaittensa diagnostiikassa ja annostuksen määrittämisessä - ei julkisessa eikä yksityisessäkään praktiksessa.

On ilmeistä, että asiakkaan T3-, jodi- ja adrenaliinitietojen puuttuessa diagnostiikasta, kymmenettuhannet asiakkaat kärsivätkin todellisuudessa kilpirauhaslääkityksensä haittavaikutuksina yliannostuksista johtuvista oireista.

Kun kymmenillätuhansilla asiakkailla ei ole jodia tai adrenaliinia kehossaan riittävästi ja tasaisesti, niin kilpirauhaslääkitys ei toimi vaikka söisi thyroi-hormooneja vaikka miten paljon!

Lääketeollisuuden ja lääkärien fiskaalista intressiä tämä asiakkaitten kilpirauhasen häiriotiloilla tapahtuva puoskarointi ja rahastusautomaatti kyllä tehokkaasti palvelee mutta systeemi estää asiakasta samasta lääketieteellisesti tehokasta, kehon hormonihäiröitä poistavaa hoitoa.

Martti Pelho

suuhygienisti

Fuengirola

ANDALUSIA

 


Vieras

#49

06.06.2014 11:56

Näin ohjelman ja tervehdin tuota suoraselkäisyyttä ilolla. Varmaan kansaa on helpompi ohjailla pillerihumalassa !!!

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

06.06.2014 12:44