Psykologi Aku Kopakkalan saatava säilyttää työpaikkansa

Sivuston ylläpitäjä on poistanut tämän viestin (Näytä tarkemmat tiedot)

16.06.2014 09:40



Vieras

#77

17.06.2014 08:59

Keskustelua enemmän asianosaisten kesken...

Vieras

#78

21.06.2014 14:25

Det var sannerligen på tiden att uppmärksamhet restes offentligt åt de nya psykmedicinernas negativa inverkningar och skadliga effekter.

Vieras

#79 Re: Re: palautetta :)

23.06.2014 14:46

#76: Otto - Re: palautetta :)

millä tavalla mehiläinen joutuu huonoon valoon siitä, että työntekijä kertoo faktoja lääkkeistä? kenelle siitä syntyy tappiota, että ihmiset tietävät mitä lääkkeitä syövät?


Vieras

#80 Re:

23.06.2014 14:52

#77: -

sananvapauden toteutuminen suomessa koskettaa meitä kaikkia. myöskin laadukas terveydenhuolto. jos ammatti-ihmisiä painostetaan olemaan antamatta kriittistä faktoihin perustuvaa palautetta lääkkeistä, meillä ei näitä kahta ole. tämä on vain yksi tapaus monien joukossa. aihe koskettaa jokaista suomalaista.


Vieras

#81

27.06.2014 06:14

Todella hyvä,että vihdoin tämä tuli julkisuuteen vaikkakin näin, että psykologi, joka uskaltaa puhua asiasta, mikä varmasti aiheuttaa paljon psyykelääkekoukkuun aivan turhaan joutuneiden ihmisten elämän vuosien mentyksiä ja tuhoutumista myös vaikuttaen esim. koukuttuneen lähipiiriin. Itse seitsemän vuoden jälkeen onneksi uskalsin jättää lääkkeet pois kiellosta huolimatta. Alunperin en edes halunnut lääkkeitä vaan ongelma-asioiden purkua. Heräsin 7 vuoden jälkeen"kuolleista"mutta 7 vuotta oli mennyt hukkaan elämästä. Myös fyysisiä terveysongelmia aiheutui lääkkeistä, jotka mm. aiheuttivat liikunnan mentyksen, jonka sain luojan kiitos takaisin pikkuhiljaa lopetettuani lääkket.En myöskään todnäköisesti olisi elossa, ellen olisi uskaltanut vihdoin uskoa itseäni toisella paikkakunnalla, jonne lääkkeitä ei pystytty joka päivä kotisairaanhoidon pakottamana ottamaan.

Vieras

#83

30.06.2014 07:27

Kopakkala ei ole ensimmäinen uhri tämänkaltaisisissa tapauksissa. Norjalainen psykiatri Harald Blomberg pettyi aikoiinaan kun huomaisi, ettei pysty lääkkeillä hoitaa vakavasti sairaita lapsia. Nykyään hän on maailmalla tunnettu rytmisten liikeharjoitusten käyttäjänä, jolla hän on saanut huomattavia tuloksia. Intialainen joogaguru B.K.S. Iyengar (yli 90 -vuotias) hoitaa instituutissaan medical yogatunneillaan vakavasti sairaita. Moni lääkär on myös siellä. Hän on hoitanut alkoholisteja, huumeriippuvaisia ym. elämänsä aikana.
ansku

#84 Mehiläisen maine

30.06.2014 07:32

Mehiläinen laittoi itsensä huonoon valoon ja asia sai vain lisää huomioita kun antoivat potkut Kopakkalalle. Missä on äly? Tämä osoittaa vaan sen, että lääkebusiness on valloittanut maailman. Ei ole sananvapautta. Se on mennyt liian pikälle.

Vieras

#85

16.07.2014 18:01

Hienoa Kopakkala, arvostan ihmistä, joka kertoo totuuden.
Ei aivokemiaa enää tähän suukkiin, kiitos

#86 Ajatuksemme määrittyvät sananvapautemme mukaan

31.08.2014 19:26

Loistavaa työtä, Aku Kopakkala!

Olemme sinusta ylpeitä.

Minäkin sain kokea vastikään sananvapauden olemattomuuden samaan aiheeseen liittyen.

Henkilökohtaisena avustajana tulin tauolla maininneeksi kollegoilleni LHKA:n (lääkehoidon kokonaisarviointi) olemassaolosta, ja kenties mahdollisesta mahdollisuudesta, liittyen puolustuskyvyttömään avustettavaan, jolle on ajan myötä määräilty päällekkäin viisi eri psyykenlääkkettä. Sivuvaikutukset ovat usein välittömät, toisinaan dramaattiset. Mahdolliset hyödyt eivät silloin tule juuri mieleen. Ottaa suoraan sanottuna melkoisesti päähän katsella, kun ihminen vain katoaa.

Mielestäni ilmaisin ajatukseni sivistyneesti, tunnustaen samalla oman vähäisen asemani, osaamiseni ja toimivaltuuteni, mutta kuitenkin yhtenä hoidettavan läheisimmistä ihmisistä.

Parin päivän kuluttua sain huomautuksen työnantajalta: "Avustaja ei saa ottaa kantaa lääkitykseen". Myönnän, että perusteensa on silläkin. Joskin surkeat.

Mutta ei sitten arvon kollegalla ollut naamaa ilmaista suhtautumistaan minulle suoraan. En ottanut sitä henkilökohtaisesti, sillä hän ei takuulla tarkoittanut mitään pahaa. Tapaus todisti vain jälleen, kuinka voimakkaasti ehdollistettua voi olla käytöksemme - kuinka uskollisesti palvelemmekaan juuri sitä, joka on vapautemme kieltänyt!

Paras orja on sellainen, joka ei sitä itse ymmärrä.

Tällä menolla kukaan ei tule puuttumaan ylenpalttiseen "aivoruokavalioon" ja lääkitty tulee elämänsä loppuun nauttimaan samoista eväistä. Ellei runsaammistakin. Kuinka surullista.

Vaikeahan tätä on sulattaa...

PUHUTAAN, IHMISET, PUHUTAAN! Laitetaan sivistys nousuun.


Vieras

#87

21.09.2014 19:09

Maailma tarvitsee totuudentorvia - Suomikin.
th

#88 Masennuslääkkeet aiheuttaa mania ja manilääkkeet aiheuttaa dementia, josta syrjäytyy

13.11.2014 09:57

Tämä kirja väittää niin (kappale 5 ja 7):

Löytyy tämän sivun lähteestä nro 33. 

http://fi.wikipedia.org/wiki/Antipsykoottiset_l%C3%A4%C3%A4kkeet


Vieras

#89

10.12.2014 14:09

Ensin Aku Kopakkala keväällä 2014, sen jälkeen verisuonikirurgi Taija Somppi ja kilpirauhasen hoito ja nyt professori Karhikkala Joensuusta on "viralliseksi itseään kutsuvan" lääketieteen hampaissa. Tämä kaikki syystä, että nämä lääkärit ovat seuranneet tutkimustuloksia muualtakin maailmasta ja käyttävät hoitomenetelmiä, joista Suomen lääkäriliiton, STM:n ja THL:n lääkärit eivät saa rahallista hyötyä. Todennäköisesti he ovat sijoittaneet lääketeollisuuden osakkeisiin, jotka tukevat Thyroxin, Voxran ja statiinien tuotantoa, jolloin uudistusmieliset tutkimustulokset ovat heille myrkkyä. He siis potkivat niitä lääkäreitä, jotka eivät syö heidän kädestään.
Angiina

#90 Re:

10.12.2014 14:22

# 89: -  

 

Ranskalainen Charpantier kehitti vuonna 1950 ensimmäisen neuroleptin, klooripromatsiinin. Lääkkeen alkuperäisenä tarkoituksena oli vähentää leikkauspotilaiden kokemaa jännittyneisyttä.

Klooripromatsiinia testattiin rotilla ja sen havaittiin tekevän niistä passiivisia sekä välinpitämättömiä ympäristön vaara- ja häiriötekijöiden suhteen. Ihmiskokeissa klooripromatsiinin havaittiin aiheuttavan keskushermoston toiminnan lamaantumista. Vuonna 1952 havaittiin, että klooripromatsiini vähensi psykoottisuutta skitrofreniapotilailla. Tämän jälkeen neuroleptien käyttö laajeni nopeasti psykoottisiin ja maanisiin potilaisiin, jolloin aiemmin käytetyistä hoitokeinoista, kuten potilaan eristämisestä, voitiin usein luopua. Neuroleptit ovat sittemmin korvanneet skitsofrenian aikaisemmat hoitomuodot, sähköshokkihoidot ja lobotomian.

Ei ole yllätys että viime vuosina on julkisesti väitetty monien neurolepteja valmistavien yhtiöiden johtaneen lääkärikuntaa tietoisesti harhaan julkaisemalla tutkimuksiaan valikoidusti, tarkoituksenaan muun muassa salata tietoa neuroleptien aiheuttamista terveysriskeistä. Myös lääkäri itse voi unohtaa kertoa mielenterveysongelmista kärsiville potilailleen aloitettavan lääkityksen kaikista sivuvaikutuksista ja vaikeudesta lääkettä lopetettaessa.

Suomessa kuolee suuri määrä ihmisiä vuosittain lääkkeiden haittavaikutuksiin ja ristivaikutuksiin.

Bini

#91 Re: palautetta :)

24.12.2014 15:28

#75: katri hernesmaa - palautetta :) 

 No onhan se hienoa että kansajaksaa taistella.. Mutta  kun herrat nämäkin asiat päättää viimekädessä, niin siinä on kansalaisten turha pyristellä vastaan =) niin on aina ollut, ja niin se tulee olemaan.. se on ihan sama mikä hallitus on johdossa niin  loppupeleissä kaikki puhaltavat yhteen hiileen presidenttiä myötön.. joten kantsii suunnata voimavarat johkin vähän kehittävämpään, esimerkiksi vaikkapa lapsiin ja perheen jäseniin.. T:Bini 

Bini

#92 Ihan normi touhua.. lääkärit määräävät lääkkeitä, ja sitä mukaan lääkefirmat maksaa bonuksia!

24.12.2014 15:40