Voodoo nuket pois myynnistä S-Market osuuskaupoista.


Vieras

/ #64 Re: Re: Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

02.03.2013 08:50

#63: - Re: Re: Re: Voodoo ei tehoa uskoviin

Suosittelen kirjaa Graham & Shirley Powell; Valloita vapautesi. Koetellut suuntaviivat demonisesta paineesta vapautumiselle. 1983. Sovereign.

Uskova voi olla uskoon tulonsa jälkeenkin demonisen painostuksen kohteena, mutta sitä eivät toiset ihmiset tai joku voodoo aiheuta. Jos joku yrittää uskovaa kirota, kääntyy kirous kiroajaa itseänsä vastaan (esim. Bileam). Vain Jeesukseen Kristukseen uskovilla on auktoriteetti demonisia henkiä ja sielunvihollisen valtaa ja voimaan vastaan! Etkö sinäkin haluaisi olla voittaja voittajan puolella?

Ja te jotka ihannoitte -tanan voimaa...ei se ole mitään verrattuna voimaan, jota Jumala antaa omilleen. Luuletteko te, että kun teistä aika jättää, pidätte hyvätkin bileet -tanan kanssa? Ehei, se nauraa sinulle p...sti ja sanoo "mitäs uskoit minua". Se on ollut valehtelija alusta asti ja luuletko, ettei se sinulle valehtelisi? Et ole sen kaveri, eikä se sinua rakasta eikä anna sinulle todellista hyväksyntää ja voimaa. Se ei anna sinulle rauhaa sielullesi, vain Rauhanruhtinas sen antaa. Me uskovat haluamme, ettet mene kadotukseen sen kanssa, koska olet Jumalan luoma (sielunvihollinen ei ole Luoja vaan luotu olento, vaikka se haluaa muuta uskotella) ja Hänelle rakas. Tee parannus ja usko evankeliumi!