Jokisaunan puolesta


Vieras

/ #8 Re: Vai kävi siinä niin....

04.03.2013 10:51

#7: Asioita seuraava - Vai kävi siinä niin....

Juu olin kyllä uimahallin saneerauksen kannalla ja myös lukioiden yhdistämisen kannalla. Uimahallimme tarvitsi saneerauksen ehdottomasti ja kuntamme tarvitsee varmasti uimahallin. Toivottavasti Sinäkin olet siitä yhtä mieltä  kanssani. Jos uimahallia ei nyt olisi korjattu, se olisi varmaan jouduttu turvallisuussyistä sulkemaan.

Tämän kokoisessa kunnassa ei ole tarkoituksenmukaista eikä taloudellistakaan pitää  kahta lukiota. Ns. syrjäkyläläiset pääsevät kyllä kulkemaan keskustaajamassa olevaan lukioon. On täältä Honkilahden Lellaisistakin 26km:n päästä kuljettu ja kuljetaan nytkin. Kiukaisiin on melkein joka puolelle lyhyemmät etäisyydet.

JVP Eura on hyvin surullinen tapaus. En todellakaan tiennyt mitään sen luvattomasta ohijuoksutuksesta. Ei siitä tiennyt oikein moni muukaan.---- Lapsista, vanhuksista ja vammaisista säästäminen ei oikein sovi ajatusmaailmaani, koska niihin ryhmiin kohdistuvat säästöt useimmiten poikivat meille vaan lisää kuluja tulevaisuudessa esim. laitoshoitoina. Nämä ryhmät ovat myös itse usein puolustuskyvyttömiä vaatimaan palveluja.

Terveisin Tero Viilto