Alikulku saatava Haukiputaan Haukiväylälle

vanha puttaalainen

/ #22 Re: Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

21.03.2013 15:13

#21: Piia Simola - Re: Päätoimija on keskeyttänyt kauppakeskuksen suunnittelun

Minullaki on siellä lapsenlapsi tien vierellä varomassa kun väylällä suhataan kaheksaakymppiä risteyksen läpi pakko on homman muuttua !!!

Onhan se selevää että tuo kaavavaatimus ennen tontille rakentamista on ollu rakentajan tiedossa, kun se kerta on asukkaidenkin tiedossa. Lieneekö päätoimija uusi yritys , että pykälät eivät ole vielä tuttuja ,, vai oliko peräti suunnitelma rakentaa nopeasti toivoa jotta vaatimuksia ei "kukkaan huomaisi" kun kunta liittyi isompaan ja jämptimpään kuntaan jossa ei olekaan ennää niin paljon kepulaisia ja rahoja vaan joskus vaan jostain kaivellaan ?? Ja miksi myllymäki sinä ehdotat että jalankulku hommat pitäisi maksaa tehä vasta vuosien päästä maksaa niillä rahoilla joita kauppakeskus tuo ? Ovat alueen nuorimmaiset toisaalla omia perheitä perustamassa jos tehhään nuin päin ja kaikilla vanhemmilla siihe asti kylymä rinki persusten alla.

halpa halli tuntuu onneksi olevan reilusti hoijettu talo , mahtavat hoitaa homman kaupungin suuntaaan kunnolla jotta pisnes kukoistaa.

eipä täsä muuta.

Kommentoi adressia