Avioliitto on naisen ja miehen välinen julkinen liitto

On totuus

/ #1902 Re: taneli kuusi

24.03.2013 14:55

#118: taku - taneli kuusi

Sivistyneesti kirjoitat, hyvä niin.  Mutta: "--pidän homoseksuaalisia tekoja syntinä, MUTTEN NIIN SUURENA kuin eräät vouhottajat---"   Kritisoin kirjoituksessasi kahta asiaa: Että laimennat k.o. käyttäytymisen paheksunnan ankaruutta ja etenkin vaaraa. Että käytät itse toisista uskovista halventavaa termiä "vouhottajat". On oikein, että jotkut kärkevästikin asiasta puhuvat, asia on erittäin vakava, varsinkin ottaen huomioon lapset.

Raamatussa asioista puhutaan yleensä suoraan, siksi sen teksti on niin arvokas.Yhteyttä saman sukupuolen kanssa sanotaan raamatussa "KAUHISTUKSEKSI", eikä ihme!! Sehän ei olei vähempää, kuin ihmisen säilymiseksi tehdyn (niin- Jumalan luoman, todella!) sukupuolivietin räikeä vääristäminen ihmisen mielen mukaan. Kyllä, se on itsehillinnän terveiden raja-aitojen murtamista mutta myös röyhkeätä rehentelyä ja kapinointia itse Luojaamme vastaan, viitaten tässä Paavalin kirjeeseen Rooman seurakunnalle.

Itsensä hillitseminen on yksi hyvän "Hengen hedelmiä". Moni meistä ei sitä omaa luonnostaan tässä rikkoutuneessa maailmassa, mutta kun ihmeellinen vääristyneiden Kaitsija sitä alkaa opettaa, otettuamme hänet vastaan, alamme siinäkin asiassa parantua. Oikeastaan on melkeinpä turhaa moittia niitä homoseksuaalisesti eläviä, jotka eivät ole Jeesuksen opetuslapsia - he eivät tietenkään voi ymmärtää asian vakavuutta. Siitä huolimatta Jumalan viha kohdistui muinaiseen suurkaupunkiin jossa näitä ja muita syntejä harjoitettiin, se tuhottiin hetkessä maan tasalle. Me kristittyinä olemme myös varoittajia - ihmisen ikuisen kohtalon vaakalaudalla.