Kannabis lailliseksi

Triforce

/ #2801 Re:

16.02.2011 12:04

#2: Reija Tyynismaa -

Tää laitto vitutuksen päälle. Kannabiksen vaikutuksen alaisena luultavasti kiinnität lapseen enemmän huomiota kun yleensä. Jospa vaikka sie tuulipukumymmeli lukisit eka faktoja ennenkun tuut paasaamaan tänne keskusteluun, kuin joku päällimmäinen päsmäri. Tai mene lenkille ja pysy poissa netistä. Suosittelen jälkimmäistä.

 

Huom. Narkki ja pilvenpolttaja on kyllä kaks eri asiaa. Et voi huomata kuka polttaa pelkästään pilveä, jopa joku lähituttusi voi pössytellä koko ajan. Perusnarkit ketkä vetää amfetamiinia suoneen, sellaiset huomaa kuka tahansa.

 

Faktaa:

 

-Kannabikseen ei ikinä ole kuollut kukaan!

-Kannabiksen Lethaliteetti *kuolemaraja-arvo* on 6,928,198,253. Saman verran kuin ihmisiä maapallolla. Eli todennäköisyys että kuolet kannabikseen on enemmän kuin 1:6,928,198,253 Prosentuaalisesti siihen ei voi kuolla. Jopa ikean kalusteiden kasaaminen on tappanut enemmän ihmisiä, kuin kannabis.

-Vaikutus aivoihin; Ylikuormittaa oman kannabiolivarastoinnin synapseihin. Ei mitään pysyvää tai tilapäistä vahinkoa. Aivot säilyvät AINA käytön jälkeen ennallaan. "Kannabispsykoosi" on lumepuhetta. Psykoosiin taipuvaiset ihmiset joutuvat AINA psykoosiin, oli kannabista tai ei. (Kannabis tosin voi vauhdittaa psykoosia. Tästä tosin ei ole faktoja.) Psykoosi on Geneettinen vika, joka voidaan huomata helposti esim. verikokeella. Aivovikaisten ja alaikäisten ei suositella polttavan kannabista.

-Rauhoittaa väkivaltaisuuteen taipuvaisia ihmisiä. Haluatko että väkivaltaiset ihmiset joisivat viinaa (==aiheuttaa väkivaltaisissa ihmisissä alkoholipsykoosiagression) vai polttaisivat kannabista? Selvennän, haluatko turvallisen vai turvattoman ympäristön lapsellesi?

-Vaikutus kehoon; Poistaa kipua ja rentouttaa lihaksia. Kuulostaa täydelliseltä Esim. Kehonrakentajille tai urheilioille. Myös erinäisistä sairauksista kärsivät saattaa saada tästä paljonkin helpotusta.

-Vaikutus mieleen; Rauhoittava, lievästi euforinen. Ajatus voi katketa tai ajatus ei lakkaa ollenkaan. Tämän ansiosta Kannabis olisi erittäin hyvä vaihtoehto masennuksen hoidossa, koska tunnettuja haittavaikutuksia ei ole. Toisin kuten muilla masennuslääkkeillä (ie. cipralex,opamox jne jne) on haittavaikutuksia enemmän kuin edes kerrotaan. Myös masennuspotilaiden lääkelasku halpenisi, koska nämä voisivat kasvattaa vain omaan käyttöön kannabista vaikka luvan kanssa.

-Vaikutus sosiaalisuuteen; Sosiaalisuuden merkitys kasvaa.

-Vaikutus älykkyyteen; Negatiivista vaikutusta ei ole huomattu. On jopa raportoituja artikkeleita siitä että joitain keksintöjä on tehty kannabiksen vaikutuksen alaisuudessa.

-Vaikutus henkisyyteen; Kannabis saattaa antaa valaisevia kokemuksia henkisyydestä. Moni materialistinen ihminen voisi kokea tämän hyväksi.

-Vaikutus syöpään/kasvaimiin. Koska kannabis estää erään neuronin tuotantoa *joita moni syöpä/kasvain käyttää kasvaakseen*. Suora ja selvä yhteys syövän estämisellä.

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö puoluetuet lopettaa?