VAADIMME MUUTOSTA SUSIPOLITIIKKAAN: KANSALAISALOITE

Luonnonsuojelija

/ #5488 Re: Eläinrääkkäystäkö

29.03.2013 10:02

#5487: -

Mielestäni laitonta ja jopa eläinrääkkäystä on pannoitus ? Jos lukee vuokrasopimuksen metsästysseuralle, niin metsästysseuran alueelle ei voi ilman lupaa tulla metsästämään edes helikopterilla. Luulisin että Suomesta ei löydy montakaan metsästysseuraa joka antaa luvan metsästää helikopterilla VALTION rahoilla. Puolen kilon painoinen lähetin asennetaan suden kaulaan joka maksaa noin 10 000€ /kpl . Onko siinä mitään järkeä" Uutiset yle 27.3.2013 " suosittelen katsomaan,enkä ihmettele kun estävät pannoitukset ?  http://yle.fi/uutiset/metsastajat_estavat_susitutkijoiden_pannoitustyota/6555868

Mitä laki sanoo jos helikopterilla metsästetty/nukutettu villipeto siirretään vaikka kehä kolmosen sisäpuolelle päästämällä vapaaksi siellä ? Onko sekään lainvastaista kun vertaa pannoitukseen ? Ihmettelen että Suomessa löytyy valtion varoja pannoittajien helikopteri metsästykseen ja autolla ajamiseen ristiin rastiin Suomea ? Kuka maksaa palkat/sotumaksut/vakuutukset  ja mihin kuntaan vai onko työ verovapaata? Helsinki tutkii lumen luonnin veronkiertoa, mutta onko kukaan selvittänyt paljonko veronmaksajat häviää pannoituksissa ja lintujen jalkapunnusten asentamisessa ?

Mielestäni hirvet,sudet,karhut,muut petoeläimet ja linnut on todella rauhoitettava ihmisen väkivaltaiselta merkitsemiseltä !