Karkkilan löytöeläinten talteenottopaikka vaihtoon

Nummi

/ #48 Yleistä

08.04.2013 00:49

Olen kuullut, että kyseinen nainen ei todella vielä viime vuonna päästänyt koiransa Karkkilassa kadottanutta naista katsomaan, olisiko karkuri ollut tuolla Karkkilan "löytöeläintalolla".

Olen itse ollut puhelimitse yhteydessä kyseiseen höperöön kadonneiden eläinten hoitajaan, ja voin vain ihmetellä kunnan myöntämää lupaa toimintaan, joka on jo monesti todistettu sananmukaisesti jopa rikolliseksi.
Esimerkiksi eläinten lopettaminen ennen 15 vrk:n pitämistä, lopetus ampumalla eli epävirallisesti (vaikka ilmeisesti nyt tuo kohta muuttunut?), tietojen salailu, ei kirjanpitoa, ei mitään MUSTAA VALKOISELLA.
Itse olen hakenut ystäväni karanneen koiran ja itselleni yhden kissan Fallenhausista, ja heillä toimii kaikki kuten pitääkin.
Lisäksi henkilöt eivät ole dementtejä despootteja.

Olisin kiitollinen, jos saisin lisätietoa Karkkilan kunnan suhtautumisesta ja perusteluista tämänhetkiseen tilanteeseen, Maija varmasti voisi laittaa kunhan saan yv:n kirjoitettua.

Pikkutunneilla väsynein silmin avasin e-mailin ja selailin näitä kommentteja ja muutakin aiheeseen liittyvää.
Minulla olisi aikaa olla enemmän mukana viemässä tätä asiaa eteenpäin vai olisiko parempi sanoa "taaksepäin eli taakse poistumista" mitä tulee Kytökarun Kennelin omistajaan tässä tehtävässä, mikä vaatii tietyt lain määrittämät puitteet ja tietoa, taitoa ja järjenkäyttöä sekä empatiaa!

Asun itse tällä Vihti-Lohja-Karkkila -alueella, mistä minun eläimeni voidaan ikävän tilanteen sattuessa viedä tuonne Karkkilaan, joten tämä asia koskee tätäkin kautta minua, ei pelkästään tuttavani/ystävättäreni kadonneen koiran kautta tai vain yleisen hyvän vuoksi.
Tässä on sekä objektiivinen että subjektiivinen näkemys mukana itselläni.

Ensimmäisenä silti laiton ja epämääräinen toiminta on saatava loppumaan.