Kannabis lailliseksi

M.S

/ #4040

21.04.2013 00:43

Voi hyvää päivää... Näistä kommenteista paistaa ihmisten tietämättömyys ja siitä johtuva jopa sairaalloinen pelko kannabista kohtaan. Ei ole minulta pois jos ette sitä käytä mutta jos ja kun ette edes tiedä mistä puhutte niin älkää edes kommentoiko asiaa. Toivon todella että edes osa näitten älyttömyyksien kirjoittajista ovat trolleja. En väitä että kannabis olisi sataprosenttisen turvallinen "päihde" mutta tällä hetkellä vaarallisinta/haitallisinta sen käytössä Suomessa on sen käyttäjien vainoaminen ja rankaiseminen, joka pahimmillaan vie ihmiseltä työpaikan ja elämän, samalla kun "normaalit" ihmiset remuavat baareissa, sammuilevat pakkaseen ja haastavat riitaa pilkun jälkeen nakkikioskilla.

Ps. Te joiden elämää "kannabisnarkit" ovat vahvasti järkyttäneet edesottamuksillaan, Haukutte väärää puuta. Se häirikkö nimittäin oli OIKEA narkomaani, koska kannabiksenpolttelijalla on pitävä alibi, hän nimittäin tapahtumahetkellä katseli kotisohvallaan elokuvaa ja mutusti suklaata.

Pps. Kannabiksen täydellisellä laillistamisella saataisiin Suomen talous roimaan nousuun, mutta jos ei kiinnosta niin ei kiinnosta.