PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio''

Aino Näsi
Sodankylä

/ #30 NAURETTAVA AKTIO

30.12.2007 16:55

tää HEMDE WEG! juttu-.- |mut ihan sama mitä teette, TH on sanonu : "ei me edes nähdä mitä yleisössä tehdään"

SEHÄN ON POIKIEN KONSERTTI, EI TEIDÄN : tuskin joku Bill esim aattelee et onkohan kiva tulla seuraavalla kerralla suomeen ? mitähän n sitte tekeee? ovat alasti ? eivät varmaan tuu suomeeen kolmatta kertaaa-.-

ja suurinpiirtein siel näytättä toisen isille rintanne ?! Tuskin Tom kaa innostuu siit ku jokku alaikäset siel vetää paidat pois ?!

moni sinne varmaa menee kuunteleen bändiä eikä tekeen mitään strippi showta. Tuskin Tom ton jutun jälkee ees haluu teitä sinne hotellihuoneeseen vaik ehkä nii luulette :'D

29.12.07 19:59 <-Sivi>"mutta siis ei tosta tokio hotellin Rock konsertista oo tarkoitus mitään sirkusta tehdä. toi idea on yhtä pelle ku minäkin. :"D ei tommosii toteuta ku vanhat hyvin varustetut naiset hunksien keikalla kännissä.
näen lauman puolialastomia lapsia hyppimässä mun niskaan seppälän rintsikoissaan jotka luulevat saavansa tompalle erektion aikaan"

sori, uskon et TH : n pojat vaa nauraa teille :'D mä ainaki. Nolatkaa vaa ittenne vaikka "kerran sitä eletään" ahhaha

PS: siinäpä selitättä äiteillenne ku lehdessä on kuva teistä vaan jokku rinstikat päällä!
ja varokaa ettei siel keikal joku 50vee mies tule hakeen teitä ja vie johonki lukittuun huoneeseen! ootta kattokaa siellä niiiiin tarjolla niitä varten :)

+++ tää juttu on tehty jo saksan keikalla ! ja valitatta että meidän EI strippaajien ehdotukset on surkeita koska ne on tehty jo ?

sen voin kertoo, et ne ei ton keikan jälkee enää tuu suomeen jos ne alkaa siel strippaan -.- varmaa joidenki vanhemmat luulee ett TH yllytti ne keikalle tekeen jtn tollast ;s
HERÄTKÄÄÄÄÄ !!!

"Ja kukaan noista strippaaja tyypeistä ei ole edes miettinyt mitä paskaa siitä voi pojille tulla! Miettisivät nyt. Koska tietenkin kaiken paskan asiasta sysätään th:n kimppuun, koska ei heidän lapsensa. Kiva sitten poikien selitellä, kun että ei ollut oikeasti niiden idea."