PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio''

Ota yhteyttä adressin tekijään

Tämä viestiketju on automaattisesti luotu adressista PYSÄYTTÄKÄÄ HEMDE WEG! ''Fanaktio'' .

Minttu Männikkö
Haapajärvi

#26

30.12.2007 14:40

Tämä koko paidat pois-juttu aloitettiin ihan läpällä ja sit tästä nousi tällainen haloo,mä en ymmärrä miksi helvetissä Suomessa ollaan niin vastahankaan joka asiassa...

Ja tämäkö muka loppuunkulutettu, just joo...
MITÄ NÄÄ SIT ON JOS EI LOPPUUNKULUTETTUJA JA MATKITTUJA:
VALOMERI
KAIKENMAAILAN LIPUT JA LAPUT
ILMAPALLOT YMS TSYDEEMIT
Minttu Männikkö
Haapajärvi

#27

30.12.2007 14:48

JOS TEIDÄN NS VASTUSTAJIEN MIELESTÄ TOI PAIDATPOIS-JUTTU ON NIIN NOLO YMS NIIN MIKS HEMMETISSÄ TE NÄÄTTE NÄIN PALJON VAIVAA?

MITÄ TÄÄ ADRESSI TULEE VAIKUTTAMAAN MIHINKÄÄN? ANTAAKO TÄÄ TEILLE NYT JONKUN "TYYDYTYKSEN" ETTÄ NÄIN MONI ON SITÄ VASTAAN...

KEIKOILLA TAPAHTUU VAIKKA MINKÄLAISTA, EI SIIHEN TIETÄÄKSENI JÄRKKÄRIT PUUTU ELLEI SIEL TAPELLA YMS.

JA JOS JOKU HALUAA OLLA NIIN SAIRAS ETTÄ AUKOO TOISTEN RINTSIKOITA JOS TOI PAIDATPOIS-JUTTU TOTEUTUU NIIN SIITÄ VOI IHAN OIKEESTI JOUTUA SYYTTEESEEN! MIETTIKÄÄ SITÄ!

Eikö se nyt ole kuitenkin jokaisen oma-asia mitä tekee, miksi kaikesta pitää olla ni vastahankaan.
Ja jos teidän mielestä tää paidatpois on niin loppuunkulutettu ja matkittu niin mitä v****** on kaikenmaailman liput ja laput ja valomeri? NE ON MATKITTUJA.
Tietääkseni tällaista juttua ei ole tehty samalla tavalla ja yhtä isolla porukalla ku nyt mahollisesti.

LISÄKSI NYT SELVENNYSTÄ TEILLE NUORILLE JA VANHOILLE NUORILLE JA TEINEILLE JA VARHAISTEINEILLE JA LAPSILLE:

KUKAAN EI OLE SIELLÄ ILKOSILLAAN
KUKAAN EI TULE NÄYTTÄMÄÄN RINTOJAAN, MELONEJAAN, TISSEJÄÄN TAI MITÄ NE NYT IKINÄ ON
KUKAAN EI TEE SITÄ PAKOSTA EIKÄ KETÄÄN PAKOTETA

SE EI OLE STRIPPAUSTA
SE EI OLE PORNOA
SE EI OLE HÄVÄISTYSTÄ
SE EI OLE ITSENSÄ PALJASTELUA (EI KUKAAN OLE ALASTI)
SE EI OLE NOLOA VAAN HUUMORILLA HÖYSTETTYÄ LÄPPÄÄ

JA ILMEISESTI VASTUSTAJISTA SUURINOSA ON VAIN SELLAISIA JOTKA EIVÄT OLE HYVÄKSYNEET OMAA MINÄKUVAANSA JA TÄMÄN TAKIA OLLAAN NIIN VASTAHANKAAN ETTÄ.

ANTEEKSI, caps lockin raiskaus.

Make love not war, peace ladies!
Vilma Mäki
Kauhajoki

#28

30.12.2007 14:53

Toihan on nyt se ja sama toteutuuko toi, koska se on fanaktio muiden rinnalla.
Ei TH:n pojat siitä mítään 'kammoa' voi saada ja sanoo et Suomeen ei kannata enää tulla. Ite en aijjo tota tehä, mut ei se mua hirveesti haittaa jos osa sen tekeekin. Aika paljo erimielisyyttä tää fanaktio on saanu. Mut mun mielest tää adressi ei kovinkaa voi hetkauttaa niitä, jokka sen fanaktion aikoo tehä. Ja eihän ne oo tissejänsä näyttääs! Ja toihan on läppää niinku osa sanoo, niin miks siitä kannattaa tehä tällästä suurta numeroo.? Ei se keikka ton jutun takia voi pilalle mennä, koska se kestää vain n. 3 minuuttia.! Ja sit enää keikan jälkeen te jokka tota vastustatte ette enää ees puhu siitä, ku se kesti niin hetken ja koko keikka oli mahtava. (:
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#29

30.12.2007 16:14

Mä olen Mintun kanssa samaa mieltä, kaikesta tossa sen viestissä.

Ja Vilman. Kumpa kaikki ottais tän samal tavalla kun sä (;
Ei siihen tarvitse osallistua jos ei halua kukaa ei pakota :D

Mut mua huvittais kuulla teidän jotka tätä vastustaa syyt ja kunnon perustelut siitä miksi te olette niin kovasti tätä fanaktiota vastaan?
Miten ja miksi se häiritsee teidän keikkaa? (:
Aino Näsi
Sodankylä

#30 NAURETTAVA AKTIO

30.12.2007 16:55

tää HEMDE WEG! juttu-.- |mut ihan sama mitä teette, TH on sanonu : "ei me edes nähdä mitä yleisössä tehdään"

SEHÄN ON POIKIEN KONSERTTI, EI TEIDÄN : tuskin joku Bill esim aattelee et onkohan kiva tulla seuraavalla kerralla suomeen ? mitähän n sitte tekeee? ovat alasti ? eivät varmaan tuu suomeeen kolmatta kertaaa-.-

ja suurinpiirtein siel näytättä toisen isille rintanne ?! Tuskin Tom kaa innostuu siit ku jokku alaikäset siel vetää paidat pois ?!

moni sinne varmaa menee kuunteleen bändiä eikä tekeen mitään strippi showta. Tuskin Tom ton jutun jälkee ees haluu teitä sinne hotellihuoneeseen vaik ehkä nii luulette :'D

29.12.07 19:59 <-Sivi>"mutta siis ei tosta tokio hotellin Rock konsertista oo tarkoitus mitään sirkusta tehdä. toi idea on yhtä pelle ku minäkin. :"D ei tommosii toteuta ku vanhat hyvin varustetut naiset hunksien keikalla kännissä.
näen lauman puolialastomia lapsia hyppimässä mun niskaan seppälän rintsikoissaan jotka luulevat saavansa tompalle erektion aikaan"

sori, uskon et TH : n pojat vaa nauraa teille :'D mä ainaki. Nolatkaa vaa ittenne vaikka "kerran sitä eletään" ahhaha

PS: siinäpä selitättä äiteillenne ku lehdessä on kuva teistä vaan jokku rinstikat päällä!
ja varokaa ettei siel keikal joku 50vee mies tule hakeen teitä ja vie johonki lukittuun huoneeseen! ootta kattokaa siellä niiiiin tarjolla niitä varten :)

+++ tää juttu on tehty jo saksan keikalla ! ja valitatta että meidän EI strippaajien ehdotukset on surkeita koska ne on tehty jo ?

sen voin kertoo, et ne ei ton keikan jälkee enää tuu suomeen jos ne alkaa siel strippaan -.- varmaa joidenki vanhemmat luulee ett TH yllytti ne keikalle tekeen jtn tollast ;s
HERÄTKÄÄÄÄÄ !!!

"Ja kukaan noista strippaaja tyypeistä ei ole edes miettinyt mitä paskaa siitä voi pojille tulla! Miettisivät nyt. Koska tietenkin kaiken paskan asiasta sysätään th:n kimppuun, koska ei heidän lapsensa. Kiva sitten poikien selitellä, kun että ei ollut oikeasti niiden idea."
Thuran Dan
Espoo

#31 Yhdys sanat

30.12.2007 17:19

Siis sehän on pelkästään positiivinen asia jos TH ei sen jälkeen ikinä tulis enää suomeen ja joutuis mielisairaalaan koska jotkut taaperot otti paidat pois niien keikalla
Julianna Nikkinen
Lappeenranta

#32

30.12.2007 17:59

Jenni Koivunen: "No meijän mutsi alkas ainekin heti TH:ta syyttää jos mä siel paljastapintaa vilauttelisin,se on varma.Uskoisitte että toi on typerin idea ikinä!Aateltii antaa teijän vilauttelijoiden tukee eturivii vilautteleev TURVAMIEHILLE ni roudaa teijät pihalle sielt x)) Eli suosiol jään eka taa ja sitku nää vilauttelijat on roudattu pihalle siirryn edemmäs."

Ei turvamiehet saa biedä ketään pihalle sen takia et vaikka ihan kuumuden takia haluaa ottaa ylimääräsiä pois. Ei ne saa tehä sillee. O-o' Ja mä en sun mutsistas tiedä mut tiiän mistä sun järjen häivähdykset tullu jos se tuommosia juttuja vetelis -.-''

Ja öö.. Minttu pisti kommentissa asiat ruotiin, kiitos!
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#33

30.12.2007 18:01

Pitää tää kait täälläki sanoa.

Me EI olla tekemässä tätä fanaktiota saadaksemme Tom innostumaa, me ei olla tekemässä tätä fanaktioo siksi että haluttais vetää omaa showta siellä...
Me tehää tää koska tää aktio sopii tähän biisiin JOS th edes soittaa Redenin.
Ja tää on akti muiden joukossa. Tää on niille joilla on pokkaa lähtee tähä mukaa ja jotka edelleen osaa ottaa tän huumorilla ja jotka edelleen ymmärtää että tässä on tosiaan tarkotus VAIN 3 minuutin ajaksi ottaa paita pois ja sitten laittaa se takaisin. Jos on pokkaa ja huumorintajua niin tähän voi osallistua (:

ai niin, tota noin täytyy olla aika tyhmiä (anteeksi kovasti) vanhempia jos ne pistää th:n syyksi meidän paidan poistomme :'D

Ja tosta "strippaamisesta" sen verran että lasketteko te oikeesti paidan pois ottamisen strippaamiseksi? :'D
Jos laskette niin olkaa hyvät ja menkää johonki strippibaariin missä näätte mikä on strippaamista. Ei ainkaa paidan pois ottamine 3 minuutiksi.
anna moi
helsinki

#34 VOI VITTU TEITÄ!!

30.12.2007 18:10

miten vitus se teitä liikuttaa jos ottaa paidat pois sehä ois just aika hyvä ne jätkäs vois tykätä niin paljon et tulis pian uudestaan suomeen ja niille antais semmosen kivan muiston täältä ja miettikää miten paljo ne puhuis joka paikas et ne teki silleen.. ja meettekö te rannallaki menee sanoo ihmisille et ''hei laittakaa paidat päälle toi on noloo''? mi vitun tosikot mitä vikaa tossa paidan ottamises muka on kertokaapa?!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2007 18:47


Jenni Koivunen
Adressin tekijä

#36

30.12.2007 19:54

Aivan,mielestäni Linda kirjoitti asian erittäin hyvin,ajatelkas nyt ihmiset hyvät,''pilaatte'' toisten keikka nautinnon tulemalla vilauttelemaan sinne rintavarustuksianne,kaadatte kaiken mediaryöpyn Tokio Hotelin niskaan=huonoa julkisuutta bändille.Haluaisin todella että jättäisitte aikeenne ja tekisitte keikasta jotenkin muuten ''erityisen'' sekä itsellenne että itse bändille,hienon keikka fiiliksen saa aikaa esim, mukana laulaen.
Lisäksi todella hieno idea oli se valomeren toteutus.
bla bla
mmoi

#37 HAHA

30.12.2007 20:41

Ei hitsit jos Redenin aikana toisen tyypit alkaa hakata toisia, koska ne toiset ottaa paidat pois.
Ottakoot.
Tokio Hotel tulee kuitenkin takaisin, jos uuden levyn ym. myynti lisääntyy. Ei ole riippuvainen siitä, jos jotkut ottaa paidat pois keikalla. Paitoja on otettu pois vaikka missä, joten mitä sitten.
Ihan hyvä pointti, että miksi silleen pitäisi tehdä, mutta jos niin paljon haluaa niin tehkööt. Älkää heittäkö paitojanne lavalle sentään XD.
Ihmisiä on niin paljon, että on mahdollista, ettei pojat huomaa edes, mistä sitä tietää.

Mutta muistakaa te kaikki, älkää olko yhtä sairaita kuin ryssät, italialaiset tai ranskalaiset fanit, älkää sentään käyttäkö väkivaltaa keikalla, älkää purko, sylkekö tai repikö hiuksista. Sillä toi on lapsellista!

pitäkää hauskaa keikallanne!!!
Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#38

30.12.2007 21:01

Kiitos Linda siinä oli monta perusteltua syytä :)
Mutta itse en siltikään mieltä fanaktiosta muuttanut.
petra kouva
oulu

#39

30.12.2007 22:00

mä en ymmärrä et mikä vika siinä on jos näin halutaan tehdä!
kukaan ei oo pakottamassa niitä mukaan ketkä ei halua. tää fanaktio on aivan VAPAAEHTOINEN.
mikä teillä on tätä fanaktiota vastaan?
jos toiset haluaa riisua paidat niin sitten se on niiden asia!

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

30.12.2007 22:21


Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#41

30.12.2007 23:19

"Minä en halua alkaa todistamaan sitä, että nuoret tytöt alkavat riisua paitojaan. Kukaan ei näytä tajuavan koko asian pointtia ja sanovat että kaikki on vain vitsiä. Onko se sitten niin kivaa tulla muistetuksi rinnoistaa? Eikö olisi hienoa, jos muistettaisiin siitä valomerestä? Jostain tietystä laulusta jossa lauletaan mahdollisimman lujaa, tai jostain muusta hyvästä ideasta. En vain voi käsittää miten tämä jonkun mielestä on hyvä idea, kun se ei vaan ole."

Eikös valomeri ole ollut melkein kaikissa konserteissa? En tarkoita etteikö sitä pitäisi toteuttaa mutta paremmin suomi jäisi mieleen jos olisi joku mitä ei ole tehty aikaisemmin tai ainakaan niin useasti.
Tähän mennessä "Hemde weg" on ollut parhain idea minkä olen kuullut, ainakin verrattuna monesti toteutettuun valomereen ja niihin iänikuisiin lappuihin ja lippuihin jotka häiritsevät musta vielä enemmän muita ihmisiä. Ainakin mua häiritsee suuresti jos mun edessä hyppii sadottain jotain lapun heiluttajia, pilaavat näköyhteyden lavallle muilta ihmisiltä.
Paidan pois ottajat eivät pilaa kenenkään näköyhteyksiä lavalle, eikä ketään pitäisi muutenkaan häiritä mikäli joku/jotkut tahtoo hillua ilman paitaa kolme minuuttia... sehän on jokaisen oma asia tuleeko sinne bikineissä, täysissä pukeissa vai toppavaatteissa. Paidan riisumista julkisella paikalla ei tietääkseni ole kielletty laissakaan ja jos on niin on se kyllä aika kumma juttu.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2007 00:29


Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2007 00:34


Anu Häkkinen
Helsinki

#44

31.12.2007 01:30

Voin sanoa, että eipä ole pitkään aikaan ollut näin hauskaa kuin lukiessani tätä keskustelua.

Näytti siellä joku tissit tai ei, miettikää vaikka nälkää näkeviä lapsia tai ilmastonmuutosta, ja antakaa tämän asian olla tässä.

Tai jatkakaa keskustelua, niin riitää minullekkin huumoria pariksi päiväksi.

Sori, en omista elämää.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2007 01:37


Marianne Bamberg
Nurmijärvi

#46

31.12.2007 01:38

Olen Anun kaa samaa mieltä siinä että tätäki tärkeempiä on paljo. Miettikää mielummi niitä ku puututte tälläsee pikku asiaan joka tuskin viranomaisiakaa sen kummemmi hetkauttaa jos ollenkaan että konsertissa, kuumassa hallissa joka on täynnä ihmisiä jotkut fanit ottavat paidan pois. Luulisi että viranomaisilla on paljon parempaakin tekemistä kuin raahata paidattomia tyttöjä pois konsertista (:
Olkaa hyvä ja jättäkää tää asia tähä ja keskittykää omaa elämää tai pohtikaa jtn tärkeämpää kun harmitonta, parin minuutin kestävää fanaktiota (:
Jenni Koivunen
Adressin tekijä

#47

31.12.2007 10:33

Lainatakseni Lindan sanoja,tuo koko tempaus on laiton joten jos haluatte rikkoa lakia niin rikkokaa mutta kantakaa myös vastuu.

Kirjoittaja on poistanut viestinsä (Näytä tarkemmat tiedot)

31.12.2007 14:16


minna vierimaa
toijala

#49

31.12.2007 15:41

Juu, miks suomalaisten pitää tehä kaikki perässä ku saksalaiset???
Jokaisella oma elämä, mut silti. Ei niitten porukatkaan varmaa hyvää tykkää ku niitten tyttö on vetäny paidan pois kesken keikan..
Milla ---
Lahti

#50

31.12.2007 20:24

Jep, mä oon täysin samaa mieltä Lindan kanssa. Luin suurimman osan kommenteista, mutta täs nyt saattaa olla jtn samaakin. Joka tapauksessa,
alkuun mäkin pidin tätä ihan hyvänä läppänä, ja noin. Mulle on ihan yks hailee jos jotku aikuiset vetää paitansa pois, oma on asiansa, eikä siitä varmaan edes tulis kauheeta media sotkua. Mutta hei jotain rajaa, jos siellä alkaa neiti kakstoista vee hyppiä rintsikoissa, tai vaikka siinä alustopissaan, ihan sama, niin must se menee jo pikkusen yli. Ja kun te selitätte: "Ei me näytetä rintojamme, vaan ollaan rintsikoissa." Jep, ja ne rinnathan ei sieltä näy ollenkaan vai? Ja ihan tosi, jos te kuvittelette et Tomii (tms. ) kiinnostais kauheesti ni unohtakaa koko juttu! Ja toinen juttu mistä sanotte: "Ollaanhan rannallakin bikineissä!" Joo, niin ollaan. Mutta hei siellä se on luonnollista, haloo! Mut mun mielestä ei oo luonnollista että tommosella keikalle hillutaan ilman paitaa. Ja joku sanokin jo, että jokuhan voi vaikka avata teidän rintsikat, ni mites sitten suu pannaan? Ja toiseksee, siihen vastattii et se on rikos, ni joo, voihan se olla, mutta kuka tommosessa tungoksessa tietää kuka ne sun rintsikkas aukas? Ja sitte sulla on kivaa ku kaikki näkee sun rintas, ja noin. Vaikka tuskin ketään niin hirveesti kiinnostaa. Mä vaan sanon, että kuten sanottu, ne ei edes huomaa suurinta osaa mitä keikalla yleisö tekee, ja jos tossa on sata ihmistä semmosesta muutamasta tuhannesta, niin siihen tuskin pojat kiinnittää huomiota. Mut esim toi valomeri, siihen on tulos aika paljo porukkaa ja vaik se onki käytetty, ni se ainaki huomattas. Ja toiseksee, ku valitatte et toi valomeri, laput yms on käytettyjä, ni niin on HEMDE WEG:innekin. Musta on aika lailla säälittävää jos kakstoistvuotiaat ( ja vähän vanhemmatkin ) heittää paidat pois ja hyppii siel rintsikoissaan.

^^ joo, no kukaan tuskin luki tätä , mutta mun mielipide asiaan .