naimalakko

valot päälle nyt!!
Vieras

/ #208 Re: ei jaksas enään tätä homostelu yhteiskuntaa

06.04.2011 21:50

#207: - ei jaksas enään tätä homostelu yhteiskuntaa 

Voi pyhä yksinkertaisuus ja ai jaa - niissä sarjoissa mitä mä välillä telkkarista katselen on IHMISIÄ. Tietty jos haluat lokeroida ihmisiä seksuaalisen suuntautumisen perusteella (miksi?!) niin se on sun oma ongelma. Seksuaalisuus on vain yksi osa/ominaisuus ihmistä - miljoonan muun lisäksi. Miksi juuri seksuaalisuus on se mikä sulle pistää sieltä silmääsi - mietitkö ikinä?MIksei punatukkaiset, isojalkaiset, vihreäsilmäiset, hörökorvaiset....?! häh?

Jos olet noin helkatin herkkänahkainen niin kannattaa ehkä sitten pitää jatkossa se tv kiinni ja olla hiljaa omassa kodissa verhot kiinni. Hermot menee tollasen lokeroinnin kanssa....!!!! Tässä kukaan ole ketään nostanut tai nostamassa jalustalle vaan kaikilla meillä on oikeus toimia ja olla yhteiskunnassa sellaisina kuin olemme.

Kun nyt aloitit niin annappa nyt ihan konkreettinen esimerkki että kuka on nostanut itsensä jalustalle? Ja miten se tarkkaan ottaen ilmenee? Tiedän kyllä että yhteiskunnasta löytyy ihmisiä joilla on tarve korostaa itseään ja omaa osaamistaan jne.jne. politiikoita, julkkiksia jne.jne. ja jos nyt pitää asiaa miettiä niin taitaa olla ihan yhtä lailla heteroita kuin homojakin tässä joukossa - miksiköhän sua mahtaa ärsyttää vain homojen tämänkaltainen toiminta. "Pientä" yleistystä vetää kaikki homoseksuaalit tohon samaan nippuun - kertoon sinusta itsestäsi enemmän kuin yhteiskunnasta... että tsemppiä vaan sinne.