Ginga Densetsu Weed: Orion animeksi

Krissu

/ #76 Hei Ginga roolipelien ystävät.

31.07.2013 15:13

Eli tämä on Ginga aiheinen roolipeli. Se ei nyt aivan mene täysin juonen mukaan. Elossa ovat myös kaikki hahmot jotka kuolivat Gingassa. Myös Riki, joka alkaa olla aika vanha ja viettää rauhallallisia päiviä Ohussa.

Eli Gin on vielä aika suhteellisen nuori sellainen 10 vuotias. Sakura kertoo Ginille odottavansa pentuja tälle ja nämä päättävät pitää asian vielä salassa. Raskaus on vielä kovin alkuvaiheessa, joten pentujen syntymään on kaksi kuukautta.

Elämä Ohussa alkaa järkkyä, kun pian ilmaantu Gajyolle tuntematon koira, joka tuo viestin japanin alpeilta. Viesti on uhkavaatimus Ohun ylipäällikölle. Koira nimeltä Hougen antataa näille kuukauden aikaa lähteä Ohusta, jos he eivät ole siinä ajassa lähteneet alkaa sota. Gin lähettää viestin tuojan takaisin alpelille ja myös viestin Hougenille. Gin ei suostunut tähän vaatimukseen.

Houngen ja hänen veljensä Genba ovat alkaneet keräämään joukkoja mahdollisesti Ohun valloitusta varten. Miten käy? Syntyvätkö Ginin pennut Ohussa ollenkaan? Sen päätät sinä.

http://gingalegenda.palstani.com/

Kommentoi adressia