Allerin TOP-model lehti ei kuulu Suomeen


Vieras

/ #79 top model HYVÄ JUTTU

22.04.2011 08:49

Taas on kotimammat marmattamassa...joka asiasta ajattelamatta asiaa sen kummemmin...
Ettekö te enää tee mitään lasten kanssa, annatte ite surffata kaikenmaailman facebookissa ym...jossa on pilvin pimein pedofiliaa...
Itse omien tyttärien kanssa teen kaikkea ja ostan takuulla lehden eli tilaan, kun minusta se on hyvä lehti ja siinä näekee mikä on oikein ja mikä ei ja laihduttaminen lapsella ei ole oikein...tytär sanoikin että ne on äideille tarkoitettu joilla on uimarengas eli mulle;)
Kerron tasan tarkkaan että onko järkeä pukeutua napapaitaan ym...ja miksi ei ole järkeä ja mitä se herättää tyhmissä ihmisissä...eli mun 9 vuotias tietää että jos namusetä/täti tarjoo namia niin hän sanoo kotonakin on karkkia ja juoksee karkuun karjuen apua!!!
Ja pukeutuu kuin lapsi ei mikään horatsu, joita näkee kaupungissa joka nurkilla...onneksi maalla on järkevämpää pukeutumista ja merkkeihin ei tuijoteta. Tuunamme ite vaatteet ja se on lapsesta kivaa eli sitä top modelia eli hän suunnittelee kirpparilöydostä uuden upean asun...lehdessä ja muissa on hyvät sabluunat, piirustusopastukset ym...ja hyviä sarjiksia on myös. En näe mitään väärää kun ITSE ÄITINÄ LUEN EKA JA KATON MIKÄ ON OK JA MIKÄ ON KESKUSTELUN PAIKKA...Kai te toljakkeet puhutte lapsille!!!olkaa esimerkkinä heille ja lopettakaa turhat rähinät täällä netissä ja menkää ulos raikkaaseen ilmaa lapsenne kanssa...eikä shoppailee napajuttuja!!!
Huhuhu terve järki on maalla!