Kotihoidon tuen jakaminen perheiden päätettäväksi

Realisti

/ #82 Re:

31.08.2013 08:10

#9: En valinnut nimimerkkiä -

kaikenlaista voi toivoa, mutta toive on eri kuin todellisuus. Ihmiset ovat erilaisia ja koskaan kaikki vanhemmat eivät ole samanlaisia kyvyltään ja halultaan ottaa vastuuta. Sitä paitsi, vastuuta voi kantaa niinkin, että toinen vanhemmista hoitaa lasta/lapsia ja toinen käy työssä. Emmehän ole muutenkaan kaikessa samanlaisia.

Miten eroperheessä toista vanhempaa auttaisi se, että toinen pitää kotihoidontuen ja hänen on pärjättävä omilla tuloillaan tai tuillaan? Ilmiselvää on, että vähäinen kotihoidontuki ei riitä elontoon muuten kuin jos perusmenot ovat todella pienet (halpa vuokra tai velaton asunto) ja/tai perjheessä on toinen hankkimassa rahaa.

Ja höpsis automaatioille! Ennemmin kyseenalaistaisin erinäiset muut tuet tai vaikkpa veronkierron luontisen verosuunnittelun, joka on vakio isoilla firmoilla.

 

Luuelto että Suomessa 100% työllisyys olisi mahdollinen. Jos et usko näin, AINA on joku työtön ja se ei todellakaan ole suoraan kiinni kysisen yksilön työhaluista, -kyvyistä, osaamisesta tai koulutuksesta, vaan paljolti asuinpaikasta, suhdanteista, siitä kenen serkku sattuu olemaan. Nykyään Suomessa ei haluta hyviä työntekijöitä, vaan halpoja sinne päin suhaajia, valitettavasti!

Kommentoi adressia
Facebook
Pitäisikö kansanedustajien palkkaa nostaa?