Kaarina-lisä pidettävä ennallaan!

IT

/ #13 IT

10.10.2013 17:01

Arvon KK-a. Epäilemättä tulee loppumaan. Me pienten lasten vanhemmat olemmekin siitä huolissamme, että miten hoitopaikkatilanne räjähtää kuntaliitoksien myötä muutenkin. Salossa jo nähtiin, kuinka ruvettiin "syrjäkyliltä" heti leikkaamaan vanhusten hoitopaikoissa yms. Kuka lasten puolia pitää enää suurkunnassa, varsinkaan kun virkamiesbyrokratia ja hallinto kasvaa moninkertaiseksi nykyiseen verrattuna. Et saa enää mitään mielenilmaisuja läpi eikä niillä ole mitään arvoa.

Toivonkin, että kuntaliitoksiin mennessä vihdoinkin oltaisiin löydetty valtion tasolta kelvollinen ratkaisu kotihoidontukeen, mahdolliseen korotukseen, pituuteen yms. Hallituksen nykyinen trendi pelottaa ihan vietävästi, mutta toivomme toki edelleen että poliitikot ja virkamiehet pystyisivät astumaan pienten lasten kenkiin hetkeksi. Lasten puolia ei nykyään pidä kukaan. Päiväkotien ja koulujen tilanne pahenee koko ajan, 90-luvun lamasta saakka ja yhä enemmän nuoria aikuisia on psyykkisesti ja fyysisesti sairaita kaiken tämän kärsimyksen jälkeen.

Koska minä olen vain yksi pienten lasten äiti eikä sanani merkitse kenellekään mitään, niin viittaan tässä arvostettuun Turkulaiseen politiikoon ja lastenlääkäriin Kaija Hartialaan.

http://www.turkulainen.fi/blogit/kaija-hartiala/253411-hallitus-maksattaa-kestavyysvajetta-pikkulapsilla