Puhdas sisäilma Porin lapsille!


Vieras

/ #29 Re: Re: Paikallislehden "puolueettomuus" ?

24.10.2013 16:52

#27: Kirsikka Heiska - Re: Paikallislehden "puolueettomuus" ?

Niinpä. Taitaa olla turha odottaa Satakunnan Suurimmalta ns. tutkivaa journalismia asian suhteen. Missä nyt on lehtimiesten, aina niin kuulutettu ja kailotettu totuuden etsintä ja halua kertoa yleisölle totuus - ja vain totuus?

Koska kaikki vaikuttanee kaikkeen, varsinkin täällä periferiassa, saattaa nk. vapaasana olla muista instansseista käsin saneltua ja ohjailtua? Mieluummin sitä kirjoitellaan tulevasta kauppakeskuksesta ja kampussuunnitelmista ja onhan Event Arena toki kovasti tärkeä asia. Jos Event Arenaa ei saada Poriin, niin Pori jää taas nuolemaan näppejään - mistä ja suhteessa mihin?

Poliitikkojakin näyttää kiinnostavan vain Porin koulu-uudistus, jota on mukava vatvoa mediassa, ilman sen kummempaa vahinkoa. Sen sijaan todelliset ongelmat, jotka uhkaavat terveyttä ja hyvinvointia, jätetään mieluusti kiusallisina kysymyksinä taka-alalle.

Tällaisiin sanomalehtiin, poliitikkoihin ja virkamiehiin pitäisi luottaa, mutta täytyy sanoa että minimissään on luotto kaikenkaikkiaan. Nyt kun asiat vihdoin ovat päässeet julkisuuteen, on sensuuri iskenyt rankalla kädellä -Suomessa vuonna 2013.