Säilyttäkää Mikkelin kaupunginorkesteri / Save Mikkeli City Orchestra

Anna Niemi
Mikkeli

/ #3 Hyvähän se on Berliinistä, Milanosta jne.

06.03.2008 02:36

#2 allekirjoittajalle nro 1485
<"Musiikin kuuntelijan elämykselle ei voi laskea hintaa." >

Hienoa! Musiikin kuuntelijan elämykset ovatkin sitten omaa luokkaansa. Mutta vanhuksille vaihtamattomissa vaipoissa vuodeosastolla lasketaan tarkka hinta. Sillä 400 000 - 500 000 eurolla, mikä nyt häviää taivaan tuuliin kohennettaisiin esim. monen vanhuksen arkea.

<"Kaupunginorkesterin toiminta on valtion tukemaa palvelua kansalaisilleen ja heidän kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnilleen, josta sitä rakastava yleisö korvaa oman osuutensa lipun ostamalla.">

Ostamalla lipun, josta suuremman osan maksavat todellisuudessa Mikkelin kaupunkilaiset, jotka myös muutenkin kustantavat suurimman osan suojatyöpaikkalaisten toimeentulosta.

<"Tai ne Berliinissä nykyään vaikuttavat mikkeliläiset muusikot, joille kaupungin musiikkiympäristö on ollut tärkeä kasvualusta.">

Eli suomalaiset veronmaksajat ovat kustantaneet heidänkin päiväkotinsa, koulunsa jne. ja nyt nämä itserakkaat ilmeisen paremmat ihmiset toteuttavat itseään oikein Berliinissä. Maksaen veronsa ym. sinne.

Ja sitten kehtaatte puuttua Mikkelin asioihin. Havetkää ja palatkaa maan pinnalle! Pysykää siellä, please!"Kaupunginorkesteri edustaa peruspalvelua, johon on oltava oikeus Mikkelissä!"

Kyllä Suomessa peruspalvelut ovat Anna hyvä aivan jotain muuta! Tutustupa nyt ensiksi peruspalveluministerin toimenkuvaan.

Kuinka ihmiset voivatkin vieraantua noin reaalielämästä???

Kommentoi adressia