Assembly-tapahtuma kiellettävä

Arto Murtonen
Oulu

/ #36 Asiaa!

09.03.2008 18:09

Olen melkein kokonaisuudessaan samaa mieltä adressin kirjoittajan kanssa, joskin olen järkyttynyt oudosta asenteestaan homo-orgioita suhteen, tekstistä saisi sellaisen kuvan että moisessa toiminnassa olisi jotain vikaa?!

IT-elämäntapa on nuorisomme henkistä selkärankaa näivettävä tauti josta täytyy päästä eroon ennenkuin on liian myöhäistä. Tällaisten tapahtumien edistämän kulttuurin takia meillä ei ole kohta enää ketään tekemässä oikeita töitä, ainoastaan yksin pimeässä tietokonepelejä pelaavia sosiaalisia torsoja jotka asuvat vanhempiensa nurkissa vielä kolmekymppisinäkin.

Huumeiden ja muiden turmiollisten alakulttuurien leviäminen tällaisissa tapahtumissa on ilmiselvää - kesäinen areena täyttyy saatanaa palvovista raskaan musiikin ystävistä, sairaan japanilaisen lapsipornografian eli hentain kuluttajista ja muusta roskasakista jotka pulpahtavat kerran vuodessa hankkimaan lisää kannattajia joukkoonsa.

Olen sitä mieltä että vastuu on vahvasti myös vanhemmilla! Mieti kahdesti ennenkuin päästät lapsesi Assemblyyn, sillä takaisin tuleva nuori voi olla aivan eri ihminen.