Puhdas sisäilma Porin lapsille!

Älytöntä tohellusta

/ #48 Kotiopettajaäidiksikö?

15.11.2013 21:50


Lapseni lisäksi muutaman ystävänkin lapsi on saanut Herttuan pikkukoulun sisäilmaongelmista oireita!Mitenköhän on muiden lasten tilanne? Eikä suinkaan ole ainoa koulu, jossa oireilua on.

Tänään tuli lappu kotiin, jossa tiedotettiin ongelmista ja oltiin selvästi huolissaan opettajien terveydestä. Tilannetta seurataan nyt muutaman vuoden. Siis VUODEN? Haloo, siinä ajassa ehtii altistua jo vaikka mille. Miten meille korvataan lastemme terveys, jos se kärsii koulun vuoksi? Ja eipä siitä montaa viikkoa aikaa ole, kun rehtorilta tuli viestiä ettei hätää ole.. P.S. Vieläpä samanmoinen lappu sisäilmaongelmista on kuulemma tullut ennenkin, jo vuosia sitten. Eli mistään yllättävistä kustannuksista ei puhuta!!

Kyseenalaistan koulujen ym. hienoja remontteja, jolla tarkoitan mm. liitutaulujen tilalle tulleita tooooodella isoja "älytauluja". Ymmärrän, että maailma muuttuu ja tietotekniikka on tulevaisuus. MUTTA, JOS JA KUN, siihen ei ole varaa sitä ei osteta. Näin ainakin vanhempani ovat mulle opettaneet!!

Entäs uusi, hieno Veturitallin päiväkoti? Eikös siihen olisi riittänyt ihan "laatikkomallinen" rakennus? Olisi varmasti ollut HUOMATTAVASTI halvempi!

Eli priorisoinnilla oltaisiin saatu useiden koulujen sisäilmaongelmat korjattua, mutta ei niin ei. Pitäähän sitä nyt se tehdä miljoonabudjetilla, johon on ruvettu ja antaa muiden odotella vuoroaan - vaikkapa sinne seuraavan 10 vuoden päähän!