Imatran koulujen salit saatava hyötykäyttöön

jep

/ #7 Totta toinen puoli

04.12.2013 10:47

Se on aivan totta, että koulujen salit ovat ensisijaisesti tarkoitettuja koulujen käyttöön päiväsaikaan. Mutta tuosta edellisestä kommentista selvisikin se syy miksi saleja ei saada käyttöön. Koulun henkilökunta /kaupungin henkilökunta ei halua nähdä sitä pientä vaivaa jolla sali saataisiin liikuntakäyttöön. Tärkeämpää on päästä 2 tuntia aikaisemmin lomalle. Tai miksi ne penkit sinne saliin pitää laittaa niin aikaisin? Tässäkin asiassa voisi tehdä seurojen kanssa yhteistyötä! Taatusti onnistuisi seurojen toimesta penkkien laitto/pois otto jos se takaisi harjoittelumahdollisuuden.

Kyllä normaalissa työpaikassa jos esimies sanoo, että "tyhjennä sinä tämä työpisteesi sellaiseen kuntoon että siinä voi lomasi aikana tehdä harjoittelija töitä." Jokainen sen työpisteen hoitaa kuntoon. Imatran kaupungissa johtajia ja pääliköitä riittää mutta ei sellaista joka pysyisi kouluille antamaan ohjeistuksen salien iltakäytön turvaamisesta! Kukaan opettaja tai rehtori ei omista niitä luokkia tai saleja.

Lisäksi uskon, että jokaisen opettajan työpäivää helpottaa se jos oppilaat liikkuvat ilta-aikaan enemmän!

Tämän adressin tarkoitus ei varmaankaan ole kenenkään mustamaalaaminen tai kenenkään työtaakan lisääminen. Opettajat ja rehtorit tekevät arvokasta ja raskasta työtä. Kyllä tämän tarkoitus on varmasti rakenteiden ja vanhojen toimintatapojen muuttaminen tehokkaampaan ja liikuntaystävällisempään suuntaan.