Turun päivystävä eläinlääkäriasema vaihtoon!

ei se ole aina rahasta kiinni.

/ #189 Re: Hohhoijaa

23.12.2013 16:28

#154: - Hohhoijaa

no nyt on ihan pakko kyllä kommentoida tuohon sinun rahattomuus asiaan, niin itellä on koiralla vakuutus ja vien sen vaikka maailman ääriin hoidettavaksi, enkä kyllä ajattele siinä rahaa yhtään. Ite käytin koirani ihottuman vuoksi kk sitten ko. klinikan asemalla sunnuntai iltana. koira sai antibiootti piikin ja kipupiikin ja lääkekuurin kotiin. lasku 300€ ei vituta yhtään, vein vielä koiran seuraavana päivänä omalle eläinlääkärille joka otti kaiken maailman iho näytteet ja vahvisti minulle että kyseessä on kokin bakteeri tulehdus. (Jonka oli saanut trimmaajalta viikkoa aiemmin) Lasku 175€.

Nyt kolme päivää sitten koiralle ilmestyi niskaan kananmunan kokoinen patti. Vein sen eläinlääkärille, joka totesi että tuo tuhatjalan eläinlääkäri on pistänyt jomman kumman piikin väärin, jonnekkin kalvon alle ja lihakseen, josta johtuen tuo patti on nyt niskassa, kun se lääke on muhinut siellä väärässä "välissä". kortisoni kuuri ja nyt rukoillaan että se alkaa auttamaan ja patti ei kasva, koska jos kasvaa, se on sellaisessa paikassa lapaluiden välissä kaikkien kudosten ja lihasten ja kalvojen sun muiden alla ettei sitä pysty leikkaamaan. ( Tämän eläinlääkärin lasku 20€, koska oli niin huolissaan tapahtuneesta ettei halunnut edes ottaa rahaa koko käynnistä)

Että voi kun voisinkin ostaa rahalla nyt tuon patin pois koirasta ja sen taas terveeksi, pahimmassa tapauksessa tuo vie koiran liikuntakyvyn ja hengen.