Kielletään ilotulitteiden myynti yksityishenkilöille

Lapsenmielisyys sallittava!

/ #195 Vähän lisää kieltoja!

15.01.2014 20:36

Kuten joku tuolla ylempänä sanoikin, niin kahdeksan tuntia vuodessa on kansalaisilla aikaa vuodessa palautua pikkupojaksi ja räjäytellä upeita papaattimattoja, kiinareita, thundereita ja ammuskella hienosti ujeltavia ohjuspattereita. Kahdeksan tuntia!

Sitten löytyy näitä tanttoja, jotka ovat meiltä lapsenmielisiltä viemässä tämänkin ilon pois! Viime uutenavuotena silmävammoja oli ennätysvähän. Paljon enemmän roskia tulee siitä, kun jengi käy normaalina viikonloppuyönä syömässä snägärillä tai mäkkäreissä. Kielletään siis syöminen, siitäkin tulee roskaa! Jos nyt joku yksittäinen raketti tai thunderking ammutaan ennen sallittua aikaa, niin sen väittäminen ilmataisteluksi on jo hourailua!

Onko sen kahdeksan tunnin aikana sitten pakko lähteä ulos katselemaan "humalaisten ilotulittelua"? Vai provoiletko adressin kuvauksessa ilman omakohtaisia kokemuksiasi siitä, että kaikki ilotulittelijat olisivat humalassa ja sohisivat roomalaisilla mihin sattuu? Jos kahdeksan tunnin vuosittainen ilotulittelu niin paljon adressin tekijää häiritsee, niin suosittelen pikaista muuttoa johonkin skutsiin, lapissa on lääniä asua ilman pelkoa melusaasteesta!

Kommentoi adressia




Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…