Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Kustaa Kangas
Alavus

/ #114

13.05.2008 17:42

"En salli. Allekirjoitan."

Minäkään en salli puolueen tavoitteiden toteutumista, mutta puolueen joudun sallimaan, koska demokratiaan ei kuulu eriävien mielipiteiden kieltäminen. Jos adressi vastustaisi suoraan seksuaalista hyväksikäyttöä, lapsipornografiaa ym., allekirjoittaisin. Puoluetta itseään on kuitenkin järjetön kieltää, koska sillä ei ole riittävää enemmistöä tavoitteidensa ajamiseen. Jos olisi, sama enemmistö myös estäisi puolueen kieltämisen tai kumoaisi jo olemassaolevan kiellon.

"kuinka monia lakeja pedofilia sitten rikkoo?"

Pedofilia on sairaus. En tunne Hollannin lainsäädäntöä tarkemmin, mutta veikkaisin, että sielläpäin sairastaminen ei ole rikollista.

"henkisesti sairaiden ihmisten ei pitäisi antaa perustaa tälläisiä sairaita puolueita"

Sairaissa puolueissa ei ole mitään uutta. Demokratiaan eli kansanvaltaan kuuluu väistämättä, että osa edustajista on sairaita, koska myös osa kansalaisista on sairaita (riippumatta siitä, miten sairaus määritellään). Sairaat puolueet saadaan kiellettyä vain riistämällä sairailta ihmisiltä äänioikeus. Kuten on jo moneen kertaan todettu, sairaita on suhteellisesti niin vähän, ettei pedofiilipuolue tule saamaan todellista valtaa.