wwe takaisin suomen televisioon kanaville

Martti P
H

/ #241

05.01.2007 02:03

Ensimmäinen luku: Minun kommenttini
Näitä kommentteja lukiessani ei voi kuin nauraa! Siis oikeasti... Oletteko todellakin noin tyhmiä, kuin mitä annatta itsestänne kuvan? Sub tv lopettaa vapaapainin näyttämisen, koska sillä ei ole tarpeeksi katsojia... "T...varmaan subin katsoja luku romahtaa kirjaimellisesti niin alas..."

-Tuo oli ensimmäinen kommenttini tänne ja huomaan nyt vasta miksi se aiheutti joissain vihaa... Viestini ei tullut kokonaisuudessaan esille, vaan sen olisi pitänyt jatkua vielä enemmän, mutta en tiedä miksi vain tuo osa viestistä tuli näkyviin.

Tuossa on edes vähän järkeä. Ne kaiken maailman chatit ja mobiilipeli paskat sais lopettaa ja samoin big brother. Mutta asia ei kuitenkaan ole niinkuin sinä väität Emma. Chattejä ja mobiilipelejä pelaa ja samalla myös katsoo moni ihminen vaikkei uskoisikaan ja BB:hän teki juuri katsoja ennätyksen. Eli jos sinä et katso joitain ohjelmia niin ei se tarkoita ettei kukaan katsoisi niitä.

-Tuohon ei kait kukaan hermostunut.

On se kyl saatana, että ette tajuu ettei se oo yksi katsotuimmista, eikä edes katsotuimpia sarjoja! Sen takia se lopetetaan... Subi lähettää tässä viestin, että warettakaa!

-Kolmas viestini oli lyhyt, mutta ytimekäs ja täynnä totuuksia!

Lisäksi minulla on neljäskin viesti, mutta se oli liian pitkä (lukekaa ylämmältä jos haluutte), mutta siinä yritin asiallisesti selittää edelliset viestini...

Toinen luku: minun haukkumiset.
"Hei Martti P, jos luet tätä niin YOU SUCK!!!"
"Sinä Martti P. haista pitkä paska"
"niin onhan se Martti p ihan syvältä uumenista mutta tässä pitäs saada sd ja raw takasin"
"kuka on Martti .P ?? jos saa kysyy ku en oikee ymmär xD :)"
"Ai kuka on Martti P, no se on yks heppu joka on sen puolella että wwe:en pitäis loppuu, ja sen lisäks se haukku mun viestii... D: YOU SUCK Martti P!!!!!"
"martti .P YOU SUCKS FOREVER !!!!!!!!!!!!"
"MARTTI P HAISTA PASKA EI OO SULTA POIS!!!!! VITTU JOS OON ISO FANI JA OIKEESTI VITUTTAA JA MASENTAA ET WWE LOPPUU JA KIRJOTAIN ESIM " ET HYPPÄÄN JUNAN ALLE MITÄ SITTEN EI SE SUN ELÄMÄÄN VAIKUTA!"

Kylläpä porukat hermostui vähästä ja useimmat viesteistä on täyttä paskapuhetta. En kuullemma pidä wwe:stä ja haluan, että se lopetetaan, mutta siitä selitin tarkemmin neljännessä viestissäni.

Kolmas luku: Anteeksi pyytelyt (sarkastisia :D)
"tiäkkö mitä Martti P, mä oon pahoillani että haukuin sua mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä mutta ei se oo kuitenkaan kiva asia että se WWE loppuu koska mä seuraan sitä."
"tiäkkö mitä Martti P, mä oon pahoillani että haukuin sua mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä mutta ei se oo kuitenkaan kiva asia että se WWE loppuu koska mä seuraan sitä."

Täyttä sarkasmia ja valheita... Lukekaan (esim. Niko Nurmiston ekoja kommentteja) niin tajuatte... btw, tässä Niko Nurmiston eka kommentti:
"JOS WWE LOPPUU NIIN SUBTV ON NIIN MAHDOTTOMAN PERSEESTÄ KUN OLLA JA VOI JA MUN KIINNOSTUSTA EI SAA EDES SIMPSONEILLA(JOITA KATON, MUT LOPETAN JOS WWE:TÄ LAKATAAN NÄYTTTÄMÄSTÄ!)!!!!!
WWE ON MUN KOKO ELÄMÄ! MÄ HAAVEILENKIN SINNE PÄÄSYSTÄ!!!! ARGGGG! MUA VITUTTAAAAAAAAA...... JOS RAW:A JA SMACDOWN:A LAKATAAN NÄYTTÄMÄSTÄ MÄ LÄHETÄN SINNE JOKA PÄIVÄ VALITUSKIRJEITÄ JA PROTESTOIN SUBTV VASTAAAN.
OON KÄNY KATTOON WWE:TÄ LIVENÄ AINA KUN OO PÄÄSSY JA KATON SITÄ SUBTV:TÄ JOKA VITUN VIIKKO!
SUBTV ON TEKEMÄSSÄ ISOO VIRHETTÄ JOS NE WWE:TÄ LAKKAA NÄYTTÄMÄSTÄ!
JOS LAKKAA SUBTV SAA PAINUA HELVETTIIN KOSKA MÄÄ EN SIT SITÄ ENÄÄ IKINÄ KATO!!!!!

Niko Nurmisto (Tampere, 2.12.2006 18:19)"

Teemu Lahti on järkevä ja asiallinen (sellainen minä yritin olla, mutta en onnistunut saamaan muita ku vihamiehiä) hän puhuu asiaa.

Viides (ja viimeinen luku): Niko Nurmisto
Nikon kaikki kommentit (ekaa lukuunottamatta ku se on jo tässä viestissä):
"Lähetin tän linkin subtv:n vesi postiin. >;( WWE:TÄ EI SAA LOPETTAA PISTE. SE ON ELÄMÄNTYYLI!!! LUKEKAA YLEMPÄÄ MUN MIELI PIDE SUBTV:N TEMPAUKSESTA!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 11.12.2006 17:32)
"Jos SD ja Raw loppuu.... En tiiä mitä teen. Jää tyhjä aukko mun elämään... Itse asiassa mun elämä loppuu!!! WWE on mun elämä! jos se lopetetaan joku kohta hyppää sillalta junan alle!;=("
-Niko Nurmisto (Tampere, 22.12.2006 18:38)
"KAIKKI SUBTV:N VÄKI JA KAIKKI KETKÄ VASTUSTAA WWE:TÄ HAISTAKAA VITTU! EN JAKSA USKOO ET NÄIN JUST VIIMESEN JAKSON.... SAATANAA VIHAAN KOKO MAAILMAA...
VITTU 5 VUOTTA WWE ON OLLU MUN PARATIISI HELVETTI ELÄMÄ... NYT SE JÄÄ POIS...
WWE ON KKO ELÄMÄ, ELÄMÄNTYYLI,TAPA,HAAVE.... SE ON KAIKKI JA NYT SELATTEET SAATANAN MOLOPÄÄT MENEE SEN LOPETTAAN!!! MÄÄ EN KATO ENÄÄ IKINÄ SUBTV:TÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JA SE TULEE VOIMAAN NYT KUN TÄÄ VIKAJAKSO MENI. EN KATO ENÄÄ IKINÄ SUBTV ELLEI WWE TUU TAKAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ARGGGGGG! SAATANA KUN VITUTTAA KETUTTAA SUUTTUTTAA, TEKI MIEL TAPAA KAIKKI JA TEHÄ ITSARI SAATAANAAAA!!!!!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:03)
"JOS NE TULIS VÄHÄN AIKASEMMIN, NIIN IHMISET KATTOIS NIITÄ ENEMMÄN... I NIITÄ YKSINKERTASETI SAATANA EHDI KATOO! NÄKYYKÖ MUUTEN NAUHOTUKSET KATSOJALUVUISSA.... MUN MIELESTÄ TARKKAA KATSOJALUKUJ I VOI EES SAADA JO OON OIKEES!!!!!!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:07)
"KATON MONI AUBTV OHJELMIA ESIM. SIMPSONIT,MIEHENI ON PALKKIONMETSÄSTÄJÄ, CRISS ANGEL TAJUNNANRÄJÄYTTÄJÄ FRENDIT... SO EN AIJO KATOOO MITÄÄN HYVÄÄ LEFFAA/SARJAA ELLEI PARAS KAIKISTA WWE TUU TAKAS....."
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:15)
"SUBTV* TAKOITIN..... SE ON PASKA KANAVA NYKYÄÄN..... "OHJELMISTO MUUTTUU JATKUVASTI JA SE EI OLE AINA KATSOJIEN MIELEEN" EKS NIIDEN PITÄS MIELLYTTÄÄ ETTÄ NIITÄ KATOTAAN JA ET NE SAA HYVIÄ MAINOS RAHOJA!!!"
-Niko Nurmisto (Tampere, 30.12.2006 04:17)

No onhan sillä muitakin kommentteja, mutta nuo oli tärkeimmät. Ymmärrättekö ristiriidat viesteissä? "...mut en oo väittäny että mun elämä loppuu, se kyllä jatkuu vielä..."
Niko Mykkälä (Tornio, 4.1.2007 15:27)

Ja ensimmäisissä viesteissäsi lukee mm.
"...WWE on mun elämä! jos se lopetetaan joku kohta hyppää sillalta junan alle!"
"...TEKI MIEL TAPAA KAIKKI JA TEHÄ ITSARI SAATAANAAAA!!!!!"

Että turha tulla valittamaan kun ei mistään mitään tiedetä! Silloin ollaan hiljaa kun ei mistään mitään tiedetä!

huhuh... Öitä

Kommentoi adressia