EI Tom of Finland -postimerkkiä Suomeen!

tellervo

/ #493 483 Faktoja

21.04.2014 12:11

Kiitos hyvistä faktatiedoista, mitä homomiehille voi sairauksia tulla ja tuleekin!
Yksi puuttui;
Homomiesten peräsuolen sulkijalihas veltostuu ajan kanssa. Sulkijalihas säätelee, pidättää ja tyhjentää ulosteen paksusuolesta tarvittaessa.
Mutta nyt kun peräaukkoa käytetään väärään tarkoitukseen, niin sulkijalihas ymmärtää sen ettei kyse ole tavallisesta ulosteesta, vaan nyt jotain erikoista tapahtuu, mihin sulkijalihasta ei ole luotu!
Miehen sukupuoli elin on huomattavasti suurempi ja kovempi kuin ulostus, mikä tulee peräaukosta, tyhjentäen paksusuolen.
Seurauksena on tämä, että sulkijalihas homojen käytössä veltostuu ajan kanssa ja se ei enää pysty säätelemään oikeaan aikaan peräsuolen tyhjentämistä.
Vaan veltostuessaan sulkijalihas päästelee housuun ulostusta koska tahansa ja asianomainen ei pysty pidättämään ulostusta.
Siihen voi saada ehkä leikkausapua, mutta siitä huolimatta, kun taas homo alkaa leikkauksen jälkeen käyttämään sexiä homon kanssa, niin tapahtuu sama asia, kakat menee armotta housuun! Miesten täytyy silloin opetella käyttämään siteitä, niinkuin naisilla on (oli) kuukautissiteet.
Mutta onko ihmisen halut ja himot sen arvoisia että kannattaa menettää terveytensä ja haista ulosteelle paikassa kuin paikassa, kun peräsuoli vuotaa? Meillä on ainoastaan vain yksi ainoa elämä annettu elettäväksi täällä maan päällä!!!
Toinen asia; Ihmettelen, miksi näistä terveydelle vaarallisista sairauksista ei samalla Massmedia tiedoita, eikä ilmoiteta kouluissa eikä myöskään muissakaan tilaisuuksissa, miten vaarallista on yhtyä miesten toisiin miehiin?
Tässäkin paljastuu näiden sairauksien kautta mitä homot saavat lahjaksi synnistään, koska Jumala ei ole luonut kahta miestä yhteen sexuallisesti!
Siksi olisi myöskin tärkeää Massmedian tiedoittaa totuutta, että homot, niinkuin lesbotkin voivat vapautua himoistaan ja haluistaan samaa sukupuolta oleviin henkilöihin ja elää terveenä lopun elämänsä tässä ajassa.
Päinvastoin, Tämän päivän Massmedia paremminkin yllyttää ihmisiä syntiin, homouteen ja lesbouteen!
Joku mainitsi että homoista, (myöskin lesboista) noin 99% ovat mielenterveydeltään häiriintyneitä.
Uskon sen, koska ihmisille Jumala on luonut omantunnon sydämeen, joka ilmaisee sille, mikä on oikein ja mikä väärin.
Tämän takia voivat monet häiriintyä psyykkisesti, kun he vastoin omaatuntoaan ja Luojaansa tekevät sitä, mihin heitä ei ole luotu!
Eräs iskelmälaulu nousi mieleeni;"Käymään tänne tultiin, eikä olemaan..!" Miten siis käytämme tän ajan kun saamme armosta olla täällä ja elää?