STOP Ortelan koulun lakkautukselle!

Jouni Simula

/ #22

11.05.2014 18:37

Kaupunki on tiedottanut asiasta seuraavasti:

http://www.hameenlinna.fi/Kaupunki-info/Viestinta/Tiedotteet/Kantakaupunkiin-valmistellaan-lasten-ja-nuorten-palveluverkon-uudistusta/

Tiedote on mielenkiintoinen. Joku voisi jopa sanoa, että sen on lukijaa tiettyyn suuntaan johdatteleva. Oikein rohkea sanoisi, että se on ehkä tarkoitushakuinen.

Ensin maalaillaan kauniilla sanankäänteillä kaunista kuvaa Lapsen ja nuorten hyvä päivä –palvelukonseptin tiimoilta. Sen jälkeen, ihan yhtäkkiä, Ilman mitään varoitusta, lyödään lukijan silmien eteen mörkö nimeltä sisäilmaongelmat. Lopuksi sitten mainitaan, ihan vain ohimennen, monien ranskalaisten viivojen joukkoon pienellä piilotettuna Ortelan koulu.

Jollekin tämä voi olla pieni asia. Meille tämä on valtavan iso asia.

Kaikkihan sen nyt tietävät, että Ortelan koulu on sisäilmaltaan Hämeenlinnan tervein koulu. Tässä ei ole missään nimessä kyse ympäristön ja lapsen hyvinvoinnista. Mihin tällä nyt yritetään pyrkiä? Mikä taho voi tällaisesta hyötyä?

Torstaina 15.5.2014 on kirjaston musiikkisalissa keskustelutilaisuus lasten ja nuorten lautakunnan vaikuttajaraadille.

Tiistaina 3.6.2014 on Ruununmyllyn koulun juhlasalissa kuulemistilaisuus kaupunkilaisille. Viimeistään silloin kaikki sinne!