Ensihoidon, pelastuksen ja poliisin edustajille anonymiteetti todistajina

EI PELKO TAI HYSTERIA LAKEJA.

/ #19 perustuslaki

11.06.2014 22:03

Oikeusvaltioperiaatteen yksi kulmakivistä on se, että oikeudenkäynneissä noudatetaan avoimmuusperiaatetta ja syytetyllä on oikeus kohdata syyttäjänsä. Euroopan ihmisoikeustuomioistuin on todennut, että anonyymia todistusta tulisi käyttää vain äärimmäisissä tapauksissa ja anonyymi todistus ei tule olla painoarvoltaan samanlainen, kuin avoin todistus, eikä anonyymi todistus voi olla ensi-sijainen todiste /peruste tuomiolle.

Kyseinen adressi käyttää erinomaisesti hyödykseen suomeen luotua hysterian ja pelon ilmapiiriä, jota mm, poliisi on ollut luomassa täysin liioitetulla ja yliampuvalla uhkien esille tuomisella ja jota viranomaiset on käyttänneet siekailematta hyväkseen kirjoittaessaan lakeja, jotka ovat käyneet suoraan perustuslaillisten oikeuksiemme kimppuun ja osan jo tuhonneetkin niistä. On todella huonoa lainsäädäntöä sellainen, joka perustuu lain muutosta haluavan tahon epämukavaan tuntemukseen tai pelkoon. Jos, tälle tielle lähdetään(on jo lähdetty)ainoa keino,ainakin viranomaisten mielestä on tuhota kansalaisoikeudet, joka muka tuo meille turvallisen yhteiskunnan ?, varmaan ainakin niiden mielestä, jotka pitävät DDR: ää ihannevaltiona !

Meillä suomessa on jo poliisilla salaisia rekistereitä kansalaisista, joista henkilöt ei voi saada itseään koskevia tietoja ulos tai edes tietoa siitä onko hän jossain rekisterissä. Sen sijaan, että suomesta lainsäädännöllä muodostetaan yhä enemmän militantti maita muistuttavaa yhteiskuntaa, jossa kaikki tapahtuu salailun verhon takaa, suomea tulisi kehittää yhä avoimemmaksi maaksi, jota edes voisi yrittää kutsua demokratiaksi ja oikeusvaltioksi, jota suomi ei täälä hetkellä todellakaan ole ja jota tälläiset salailua lisääväät lait eivät todellakaan edistä.

Jos pelko muodostuu henkilölle, niin suureksi ongelmaksi, että hän ei kykene toimimaan työssään vaadittujen asioiden mukaan, hänen tulisi hankkia itselleen toinen toimeentulon lähde, sen sijaan, että yrittää saada aikaan lainmuutoksen, joka käy suoraan oikeusvaltioperiaatteen kimppuun, tuhoten kansalaisten oikeusturvaa ja perustuslaillisia oikeuksia, jotka, kiitos tämän maan lainsäätäjien on jo huonossa hapessa muutenkin !