ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Ville Pajulampi
Oulu

/ #3 Niin..

09.12.2008 14:49

Ja hallintovaliokunnan johdossa istuu Tapani Tölli.. Olettekos koskaan nähneet ko. henkilöä, tai keskustelleet hänen kanssaan?

Esimerkki ihmisestä, jonka olisi ollut syytä pysyä turvallisen välimatkan päässä politiikasta, ja miehen mielipiteitä kuuntelemalla käy varsin helposti selväksi mistä syistä hän kansanedustajan työtä tekee. Mielipiteet ovat siis tässä tapauksessa sama asia kuin keskustan puolueohjelma, tai mikä tahansa ohjelma joka hänen nenänsä alle on laitettu. Keskustellessamme edellisten eduskuntavaalien alla hän ei kertaakaan osannut vastata odottamattomaan kysymykseen lukematta välistä sattumanvaraisia papereita, ja keskustelumme loppui kun hän antoi käteeni keskustan puolueohjelman, sanoen että vastaukset ovat tässä - kääntäen katseensa pois. Jäin paikalleni seisomaan suu auki.

Rivikansanedustajille ja rahan perässä juoksijoillehan tämä on aivan OK, tätä on tapahtunut jo vuosikymmeniä, (vrt. Lyly Rajala, Tanja Karpela ja muut vastaavan tason poliitikot) mutta tällaisesta päätöksestä vastaavan valiokunnan johtoon saisi kyllä valita ihmisen, joka on kykenevä ajattelemaan omasta puolestaan, älykkyyskään ei olisi huono asia. Valitettavasti Töllistä en näitä ominaisuuksia kykene löytämään. Olen kotoisin samalta seudulta kun Tölli, ja seurannut laajasti Oulun seudun ehdokkaiden vaalikampanjointia.

Eiköhän tässä saa pelätä pahinta.