ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Saga Saarinen
Helsinki

/ #57 Pakkoruotsijuntta

11.12.2008 09:42

43.:
"Tässä on unohtunut RKP:n pyhä asema, joka on koskematon. Jos RKP ei nyt saa tahtoaan läpi, se tarkoittaisi ruotsinkielisten vallan murentumista, ja seuraava askel olisi sitten kielikysymys."

Ei se niin ole, SFP helposti muuttaa kantaansa asiassa kuin asiassa kunhan valta ja etuoikeudet pysyvät. Kielikysymys valitettavasti ei tule hallituksen asialistalle koska missään muualla euroopassa ei tällaista korruptiota jota kutsutaan hyvävelijärjestelmäksi esiinny kuin täällä. Hyviä linkkejä pakkoruotsijunttaan liittyen:
http://www.adressit.com/kansanaanestys_kaksikielisyydesta
http://ryyti.blogspot.com/search/label/apartheid%20yliopisto
http://www.simplesite.com/tala
http://www.freewebs.com/kielipoliittinen_sensuuri/
http://www.saunalahti.fi/eiry/
http://www.sci.fi/~eiry/
http://www.vapaakielivalinta.fi/
http://www.pakkoruotsi.net/


"Kyse ei ole Thorsin sooloilusta, vaan Thors toimii vain RKP:n puhemiehenä ministerinalaansa kuuluvassa asiassa."

Sille tämä vähän vaikuttaa että tahdotaan suomalaiset pois ja pakolaiset tilalle ainakin Helsingissä. Ahvenanmaallahan tehtiin tutkimuskin asiasta ketä haluaisivat mieluiten ja vähiten naapureikseen ja suomalainen oli viimeisenä, kaikki muut mahdolliset siis menee edelle.
Kun asuntoja ei rakenneta lisää pakolaisia varten, jokaista pakolaisen saamaa vuokra-asuntoa kohti muuttaa yksi suomalainen pois Helsingistä tai joutuu asunnottomaksi. Miksi ei aloitettu sillä tavalla että ensin olisi rakennettu asunnot ja sitten etsitty töitä ja sitten niille tekijöitä? Tai kun Suomen talous ei kykene ottamaan lisää työntekijöitä, miksi ei mieluummin tueta pois- kuin tänne muuttamista.
Talouden rakennetta tervehdyttämällä voisi parantaa edellytyksiä ottaa pakolaisia ja muita muuttajia. Nykyisellään siinä ei ole tolkkua kun ennestään maassa olevillakaan ei ole töitä. Varsinkin pakolaisten osalta työllisyystilanne on surkea. Talouden rakenteen tervehdyttäminen voisi alkaa vaikka sillä että it-opetus tulisi pakkoruotsin tilalle kouluihin, juuri Helsingin Sanomatkin kehtasi kertoa että kouluissa ei ole enää pakollisia atk-tunteja kuten ennen oli ja lapset eivät edes tavallisia toimisto-ohjelmia osaa käyttää. Jos tahdottaisiin muu länsimaailma saada kiinni elintasossa, tulisi opettaa englantia ja ohjelmointia. Tai sitten vaivutaan vähitellen kehitysmaaksi, siihen ilmeisesti pyritään esimerkiksi näillä 8e/päivä-työllisyystöillä.

Kommentoi adressia