ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

/ #156 Taitaa olla sekin päivä lähellä, että näin käy

12.12.2008 21:32

Kirjoitit: "Kaikkein parastahan olisi... Jos saisi jonkun kansanedustajan tai muun henkilön, jolla on julkisuusarvoa pitämään tiedotustilaisuuden omasta kannastaan tätä lakia koskien. Tällä tavoin asian olisi pakko ilmaantua mediaan"

Tänään on tullut kaksi yhteydenottoa, joiden perusteella on ounasteltavissa ryhmäkurin repeilemistä. Suhteellisen suppeilta äänestysalueilta tulevilla kansanedustajilla ei ole mitään halua leimautua tyypiksi, joka on Thorsin ajatusten takana. Se tietää maitojunaa kotipuoleen ja hyvin nopeasti. Mieluimmin he valitsevat kenkää puolueesta ja siirtymisen vaikkapa... niin, arvatkaa itse, mihin puolueeseen


Kirjoitit: "Tällä hetkellä mikään media ei tunnu ottavan asiaa kunnolla käsittelyyn. Varmaan luulevat edelleen, että tällä on jotain tekemistä kansan kiihottamisen ja rasismin kanssa, eivätkä uskalla kirjoittaa. Mikä on melko surullista."

Tällä hetkellä voi vielä olla niin, mutta viimeistään ensi viikon puolessa välissä asia lienee tullut selväksi. Postaus kansanedustajille ja muutamalle muullekin käynnistyy viimeistään maanantaina.

*****

Outoa, että toisaalta nettiä pidetään valtaeliitin keskuudessa erittäin edustuksellisena ja edistyksellisenä välineenä esim. äänestyksessä (jotka tosin menevät ns. käteen), mutta sitä kaavailemaani nettisivua kansanedustajien mielipiteitä Thorsin lakiesityksen suhteen ei tunnu haluavan oikein kukaan. Siis valtaeliitistä. Kansan syvät rivit sen sijaan odottavat jo sormet täristen sitä osoitetta. Tulossa on...