ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Juha Mäki-Ketelä
Adressin tekijä

/ #254 Pohdittavaa:

16.12.2008 13:05

1. Thorsin jutustelujen mukaan uusi laki ei millään muotoa muuta nykyistä käytäntöä. Hmmmhhh, miksi sellainen laki sitten tarvitaan, jos se ei kerran edes vaikuta mihinkään mitään? Annetaan homman sitten olla ihan sellaisenaan, ja unohdetaan koko juttu.

2. Toisaalta Thors jutustelee myös sellaista, että nyt laki viedään vastaamaan käytäntöä. Hetkinen, onko tilanne siis se, että tällä hetkellä toimitaan laittomasti eli käytäntö ei perustu lakiin? Tämän on pakko olla vastoin lakia! Miksei poliisi, valtakunnansyyttäjä ja hallitus reagoi jo? Kumpi eroaa ensin, Thors vai Vanhanen?

3. Thors jutustelee myös sellaista, että ulkomaalaislakia viedään kohti EU:n yleistä käytäntöä. Samaan aikaan monet muut EU-maat kiristävät käytäntöjään maahanmuuttoasioissa. Ainoa looginen johtopäätös tästä on, että muut EU-maat toimivat laittomasti. Miksei hallitus reagoi jo? Noottia liikkeelle ja äkkiä (tai adressi, ne toimivat näemmä selvästi paremmin…)?


******

Tätä tekstiä voitte aivan vapaasti laittaa kiertoon minne ikinä haluatte. Esim. keskustelupalstoille.
Jos laitatte keskusteluihin, niin muuttakaa tekstistä sana tai kaksi, niin sivustojen ylläpitäjät eivät pääse sitten itkemään spämmäämisestä tms.

Tällöin keskustelujen sensuroi…anteeksi, moderointikaan ei ole perusteltua.