ASTRID THORSIN IDEOIMA UUSI ULKOMAALAISLAKI HYLÄTTÄVÄ!

Jouko Lilja
SALO

/ #307 Työperäiset ja hyysättävät

18.12.2008 09:35

Minäkin toivvon että täällä kritisoitaisiin Astrid Thorsia ja hallitusta eikä liiemmin itse maahanmuuttajia sillä syy ei ole aina heissä. Tietty jotain vastuuta voi aikaihmisille sysätä käytöksestään mutta jos tulee kulttuurista jossa ei tunneta länsimaisia eikä etenkään suomalaisia arvoja on vaikea heti sopeutua. Tästähän on kysymys. Nythän Astrid Thors ynnä muut haluavat tuottaa maahan näitä sopeutumattomia laumoittain.

Mistään työperästä ei aikuisen oikeasti olekaan kysymys. Sehän on nähty ja siksi tämä adressi. Työperät tulevat yritysten rekrytoimina töihin. Hyysättävät tulevat hyysättäviksi hyysäyksestä riippuvaisille tahoille.Se on joillekin elinkeino, joillekin myös ideologia, naisille tunnepitoinen asia.

Summa summarum kaikki kuitenkin maksaa ja vie yhteiskunnan resursseja. Se on joiltakin pois. nyt olemme menossa kohti ennätyslamaa ja siihen ei enää lisärasitteita kaivata. Työperät poistuvat maasta kun työt loppuvat mutta hyysättävät jäävät. Jotenkin nämä ajtukset eivät mahdu Jyrki Kataisenkaan kaaliin vaikka muuten viksu mies onkin. Hänenkin pitää nähdä se koko savotta loppuun asti niin ehkä sitten tulee ymmärrys.