Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!

Aikku Hasu

/ #81 Re: Kyllä

07.10.2014 10:55

#77: -  

Aivan!

On hyvin vaikea löytää toista ohjelmaa, joka olisi yhtä ammattitaidolla ja sydämellä toimitettu ja sisällöllisesti juuri sitä itseään, nostalginen soundtrack.

Ihmiset, jotka kuuntelevat tätä ohjelmaa, ovat kuunnelleet sitä jo 1970-luvulta. Tämä kyseinen sukupolvi on ollut uskollinen niille, jotka soittivat ne muutamat tunnit viikossa musaa juuri meille.  

Tämä samainen sukupolvi on nyt keski-ikäisiä perheellisiä ja perheettömiä, äitejä, isiä, isoäitejä ja isoisiä, ja tämä on edelleen se genre mitä me n. 400 000 kuulijaa haluamme kuunnella.

Tämän ohjelman lakkauttaminen tällä ohjelmapaikalla olisi ihan kardinaalimunaus.

Tosiasiassa radio Suomessa on suomalaista musaa vaikka kuinka paljon, käykääpä Radio Suomen yössä, toimittajasta riippuen musa on suomalaispainotteista. Mikä järki on heittää 400 000 kuuntelijaa ulos, jotta saisi muutama sata tyytyväiseksi?

Miksi Radio Suomen puheohjelmia, kuten luonto-ohjelmia, ei siirretä Puheen puolelle, kun ne kerran ovat puheohjelmia. Ratio Suomessa kuuluu soida musiikkia ja sitähän siellä onkin ja suomalaistakin ihan kylliksi ilman, että tarvitsee Heikin aamua poistaa.

Sanoisin, että Ylen pomon selitys ontuu pahasti.

Joku raja huumorillakin.