Halkian koulun lakkauttaminen

Halkian Mutsit ja Faijat ry

/ #6 MIELENOSOITUS !!!!

24.10.2014 06:00

 

Halkian Mutsit ja Faijat ry

 

jatkaa taisteluaan Halkian koulun säilyttämisen puolesta sekä taistelee, jotta kunnanhallituksen esittämää talouden tasapainottamisohjelmaa ei tulla hyväksymään, ainakaan sellaisenaan.

 

Valmistelemme parhaillaan uutta vetoomusta kunnanvaltuustolle talouden tasapainottamis-ohjelmaa vastaan.

 

Lisäksi järjestämme asian tiimoilta mielenosoituksen ennen kunnan valtuuston päätöstä.

 

 

 

MIELENOSOITUS

 

Kunnan talouden tasapainottamisohjelmaa vastaan

 

 

 

AIKA: MAANANTAINA 27.10.2014 KLO: 17.45-18.30

 

PAIKKA: KUNNANTALON PIHAMAA

 

 

 

Tervetuloa paikalle kaikki, joita asia erityisesti koskee (lapsiperheet, nuoret, yhdistykset, Pornaisten pohjoispäädyssä asuvat) sekä asiasta kiinnostuneet!

 

 

 

Toivomme etenkin paljon perheitä lapsineen ja nuorisoa saapuvaksi paikalle!

 

 

 

Haastamme kaikki paikalle tulijat tekemään oman plakaatin/plakaatteja asian tiimoilta, joissa ilmenee oma huolenaiheenne talouden tasapainottamisohjelmassa. Me teemme ison kyltin, jossa lukee ” KUNTALAISTEN HUOLENAIHEET”. Voit esim. kirjoittaa A4 paperille vain sanan ”lapsen koulumatka” tai ”kouluruokailu”. Ideoita tähän saatte pian julkistettavasta vetoomuksestamme, joka luettavissa adressit.com-nettiosoitteessa, Facebookissa (Halkian Mutsit ja Faijat ry) sekä Helmi-reissarissa ja Porstuassa. Kylttien ei tarvitse olla hienoja tai massiivisia, vaan riittää, kun siitä huolenaiheenne saa selville. Hienoa olisi, jos voisitte osallistaa perheenne lapset plakaattien tekoon, jotta hekin pääsisivät itse vaikuttamaan omalta osaltaan heitä koskevissa asioissa!

 

 

 

Ohjeistamme kaikkia käyttäytymään asiallisesti ja varomaan paikallista liikennettä. Kulkua kunnantalolle tai muihin kiinteistöihin ei tule estää!

 

Emme vastaa mahdollisista järjestyshäiriöistä.