Vaadimme ruoan arvonlisäveron alentamista Saksan (7%) tasolle

älyhoi

/ #133 Myöhäistä ruikuttaa

01.12.2014 21:57

Maaseutu on alasajettu, maidon- ja ruoantuottajista pienet ovat tippuneet pois ajat sitten, suuret ovat miljoonaveloissa isoine navettoineen. SDP:tä ja Kokoomusta ovat ihmiset äänestäneet, puolueita jotka innokkaimpina olivat viemässä Suomea sekä EU:hun että Euroon. Nyt vievät vielä Natoonkin. Lisäksi on äänestetty Vihreitä, jotka ovat saaneet puolueen kokoon nähden pöyristyttävän määrän vaikutusvaltaa jolla he ovat ajaneet ahtaalle myös kotimaisen energiantuotannon.

Nyt vain ostetaan ulkomailta ruoat, sähköt, kaasut ja kalliit hävittäjät (niin kuin jo 1990-luvulta lähtien on tehty) ja vielä kaupan päälle on luvattu että tänne saa Nato-joukot tulla koska tahansa taistelemaan itänaapuria vastaan ja me hoidetaan niille ylläpito (sitä vartenko täällä vielä ylipäätään on jotain ruoantuotantoa?)

Kerrankin voidaan syyttää jotakuta muuta kuin nuoria, jotka olisivat päättäneet asioista tai äänestäneet huonoja päättäjiä. Keski-ikäiset ihmiset ovat vieraantuneet heitä edeltäneestä sota- ja pula-ajan sukupolvista ja pehmennyt korvien välistä niin että luonto, eläimet ja uusavuttomat ihmiset ovat tärkeämpiä suojeltavia ja holhottavia kuin Suomen kilpailukyky ja omavaraisuus.