Adressi Päivi Räsäsen erottamiseksi ministerinvirasta

Saara

/ #3728 Räsänen on rohkea kristillisten (ja elämää suojelevien) arvojen kannattaja

07.12.2014 11:42

Ei tullut mieleen, että alkoholinkäyttöä tai tupakointia voisi vähentää?

Jos kapakat suljetaan aiemmin, niin juomista on tietysti pakko jatkaa, vaikka sitten kadulla. Alkoholihan on itse asiassa terveysjuoma, kuten me niin monet olemme kokeneet. Suorastaan tyrmäävä vaikutus. Lapsetkin tykkäävät, kun isi ja äiti vähän laskevat leikkiä pikkuhiprakassa.

Tupakointi myös kannattaa aina, siksi kannattaisi valtionkin tukea tupakointia ja alentaa askien hintoja. Kansanterveys kasvaisi kohisemalla!

Tässä taloustilanteessa pitäisi säilyttää jokaikinen työpaikka, erityisesti ravintola-alalla. Todennäköisesti valtiolla menee parin vuoden päästä niin huonosti, että Kelan ym. tuista joudutaan karsimaan vähintään puolet. Siinä on Räsäselläkin kova työ säilyttää kaikkien työpaikat ennallaan. Erityisesti ravintola-alalla, muistetaan tämä!

Onneksi tämäkin adressi on tehty puolueettomasti, yhteiskunnan hyvinvointia, heikoimpien turvaamista (esim. lapset ja heidän tulevaisuutensa) ajatellen ja muutenkin epäitsekkäistä lähtökohdista käsin. Tähän addressiin voivat osallistua kaikki, jotka eivät jaksa olla muusta huolissaan kuin huomisesta bissestään tai hermosavuistaan. Ajatella, jos yöllä ei saakaan enää istua baarissa parantamassa maailmaa - joku paransi sitä jo meidän puolestamme!