Kansanäänestys sukupuolineutraalin lakiehdotuksen kumoamiseksi

toivomme tänäänkin

/ #154 Re: Re:

08.12.2014 17:10

#45: Massachusetts - Re:  

 RUKOUS SUOMEN PUOLESTA    (KYÖSTI KALLION KEHOITUS SODAN AIKANA),

Taivaallinen Isämme katso armossasi kansamme puoleeen. Sinä olet luonut sen ja rakastat sitä. Sinä näet, että se on mitä suurimmassa vaarassa. Siksi rukoilemme Sinua: Herra, auta meitä hädässämme äläkä anna meidän hukkua. Lahjoita kääntymys synnin ja laittomuuden teiltä., jotka johtavat kansamme tuhoon.

Herra Jeesus Kristus, ilman Sinua me olemme voimattomia hävittäviä voimia vastaan, jotka tulvivat kansamme yli ja myrkyttävät sen. Siksi me kerskaamme Sinun voitostasi pahuudenhenkivaltoja vastaan joiden vaikutukset  ovat joka päivä sanoin ja kuvin julkisuudessa nähtävissä. Herra sinä olet Golgatan ristillä voittanut pimeyden vallat. Niiden täytyy väistyä myös tänään, koska ylistämme Sinun nimeäsi niiden ylitse. Tähän me uskomme, sillä Sinä voit myös meidän aikanamme varjella ihmiset pimeyden eksytykseltä. Herra armahda meitä.

Auta meitä Pyhän Henkesi kautta ryhtymään omassa elämässämme taisteluun syntiä vastaan ja olemaan kestäviä loppuun asti. Tee meidät kansamme keskellä merkiksi Sinun vapauttavasta armostasi. Täytä meidät niin Sinun rakkaudellasi , että tulemme kuuliaisiksi Sinun käskyillesi. Rakkautesi  olkoon meissä se voima, joka voittaa  pimeyden vallat kansassamme. Herra Jeesus Kristus, kaiken me voimme Sinun kauttasi, siihen me uskomme. Armahda meitä. Amen