Jatkukoon Radio Suomen "Pop eilen - toissapäivänä"!

Thx, Hector

/ #242 Syylliset esiin

31.12.2014 07:07

Vai ei saa nimetä "syyllistä"?

Kuulin livenä alla olevan naisen toiveita haastattelussa; "Lisää wanhaa musiikkia!"

Väite, että hän kuuntelee meitä on vale. Kohta saamme koko sunnuntain Hiski Salomaata rahisevalta savikiekolta sahalla säestettynä! Se tuntuu olevan naisen maku.

PS. Minua v...taa niin että lopetin työn teon että ei tarvitse maksaa YLE veroa! I'm so pissed off...

-------------------------- 

"Toteutamme muutoksia kuuntelijoiden toiveiden ja tutkimustiedon perusteella. Tavoitteena on, että Radio Suomi on entistä hyväntuulisempi ja kuuntelijoitaan ajassa eläen palveleva kanava. Ylen suosituimmat radiopersoonat saavat myös lisää tilaa ohjelmistossa”, summaa Yle Radio Suomen ohjelmapäällikkö Saila Mattila

Yle haluaa säilyttää Radio Suomen ylivoimaisen ykkösaseman Suomessa. Yle Radio Suomi tavoittaa edelleen yli 30 prosenttia suomalaisista päivittäin, mutta kilpailu on tiukkaa. Suomalaiset hakevat yhä enemmän myös radiosisältöjä verkosta ja Radio Suomen kuuntelijat viettävät aikaa yhä enemmän internetissä. Radio Suomenkin pitää vastata tähän tarpeeseen.

Suomen ykköskanavan muutokset on suunniteltu harkiten

”Olemme tehneet huolellista taustatyötä. Kuulijoiden ohjelmatoiveita on kuunneltu ja mieltymyksiä tutkittu. Olemme tutkineet myös suomalaisten musiikkimakua. Tulokset osoittavat, että odotuksissa musiikin suhteen ei Suomessa ole merkittäviä alueellisia eroja. Samoin kuuntelijat eri puolilla maata odottavat kanavaltamme samankaltaisia asioita. Näiden odotusten pohjalta kehitämme kanavaa”, Saila Mattila sanoo.