Jyrkkä EI YLEn mediamaksulle!

Jani Kaksonen
Ikaalinen

/ #19 Muut kulttuurimuodot suohon?

24.04.2009 16:59

Itse en omista televisiota mutta olen ahkera teatterissa ja konserteissa kävijä. Rahan suhteen on aina suht tiukkaa mutta kyllä hupeihin löytyy aina euronsa.

Käytännössä se että kaltaisiltani lähetysmediaa seuraamattomilta nyhdetään rahaa kulttuurimuodosta joka ei meitä kiinnosta tarkoittaa että vahinko siirtyy henkilökohtaisen taloudellisen tappion lisäksi myös niille tahoille joiden toimintaa itse rahallistesti tuen osallistumalla esityksiin ja maksamalla pääsymaksusta tai äänitteestä.

Miksi halutaan ottaa pois live-esiintyjiltä, teatterilta, kirjailijoilta, oikeilta elokuvilta, taidenäyttelyiltä, festivaaleilta ja muiltakin tahoilta joille kaltaiseni mielellään antavat rahallisen tukensa sitä vastaan että ko. taho viihdyttää tai tuottaa palvelunsa?

Tälläinen pakkorahastus on siis MUIDEN VIIHDEMUOTOJEN JA KULTTUURIN TUHOAMISTA koska se pakottaa viihde-eurot tietylle medialle sen sijaan että ihmiset itse saisivat itse päättää mitä haluavat ja missä muodossa ja maksaa sen mukaan esiintyjälle tai palvelun tuottajalle.

Kommentoi adressia
Maksullinen mainonta

Mainostamme tätä adressia 3000 ihmiselle.

Lisätietoja…

Facebook
Tulisiko maahanmuuttajien vastaanottamista ja tukemista verovaroin tiukentaa?