Pakkokaste ateistien lapsille!

Markus Juutinen
Sodankylä

/ #38

15.08.2009 20:49

"Lisäksi "pyhä" kirkko paljastuu usein itse haureuden ja taloudellisen ahneuden harjoittajaksi. Esimerkkejä viime vuosilta voin kertoa useita."

"- Tuon olen kuullut aikaisemmin. Esimerkkejä pyytäessä mitään ei ole tullut esille. Merkillistä?"

"Uskonpuhdistuksessa" kuoli väkeä, kuin hitlerin saksassa. Pedofiliaa, lahjoituksilla taivaaseen, Ihana on tämä meidän "pyhä" kristinusko... Vaikka uskonpuhdistuksesta on jo paljon aikaa, ei se PIENENNÄ SITÄ RIKOSTA.


"Hyvätuloinen ihminen maksaa elämänsä aikana pienen asunnon hinnan häistä ja hautajaisista ja keskituloinenkin uuden auton hinnan... Miettikää ihmiset!"

"- Onko päähäsi koskaan pälkähtänyt että rahan rooli elämässä on monien ihmisten kohdalla erilainen kuin omasi? Vai luuletko tosiaan että kirkkoon kuuluvat eivät tiedä kirkollisveron sisällöstä mitään?"

Minun suhteeni rahaan on vähäinen. Nautin luonnosta ja tästä maailmasta duunarin pienilläkin tuloilla. Kirkollisvero on pakkokastetulle täysin turha rasite.


"Kirkko kerää suomalaisilta noin 1000 miljoonaa €/v mielestäni täysin ilma perusteita."

- Täysin ilman perusteita? Luuletko että jumalanpalvelukset, häät, kasteet, rippikoulu- ja nuorisotoiminta sekä muu kirkon toiminta rahoitetaan ilmaiseksi?

Miljardi siis menee hukkaan rippileirien saarnamiseen. Onhan tuossa tokin papeille, ym työllistävä vaikutus. Pointtini siis oli juuri se, että kirkkoa ei tulisi rahoittaa julkisilla varoilla, eikä ketään pitäisi kastaa TAHTOMATTAAN.



"Jos joku haluaa moisen instituution maksaa, maksakoon, mutta veron kantaminen on todella paksua."

- Edelleenkin kirkollisveron maksajat PÄÄTTÄVÄT ITSE SIITÄ MAKSAVATKO HE SEN VAI EI. Tämähän on ihan alkeellista yhteiskuntaoppia!

Kaikki kirkkoon kuuluvien perheiden lapset kastetaan ilman, että lapselta kysytään. Itse en yllättäen maksa enää penniäkään, mutta silti kirkon saatavat ateisteilta on valtavia summia vuodessa, vain siksi, että eivät ole tajunneet erota. (vain siksi, että kaste tuli automaattisesti)

Uskokaa kukin mihin haluatte, minä en siihen puutu, mutta älkää tulko mulle mitään tuputtaa varsinkaan PAKOLLA.