Irc-Gallerian uutta ulkoasua vastaan

Isania Häkkinen
Tampere

/ #21 <3

05.10.2009 20:38

Lähinnä huvittaa, siitä sattumisesta en tiedä. :)

Ensinnäkin, yli puolen miljoonan ihmisen nettiyhteisön ylläpitäjiä tuskin kiinnostaa parin tuhannen hassun ihmisen lähtö ko. saitilta. Päin vastoin, muutama hassu ihminen vähemmän pahimpien ruuhkien aikaan todennäköisesti vain helpottaa Gallerian käyttöä.

Toisekseen, onpa kauheaa kun Galtsuun pystyy yhtäkkiä lisäämään useamman kuvan kerralla tai niitten järjestystä kansioissa. Muutenkin koko mesta toimii sen verran vammaisesti ja bugisesti nykyään, etten yksinkertaisesti ymmärrä miksi ketään häiritsee, että ko. mesta laitetaan toimimaan paremmin. Gallerian nykyinen ulkokuorikin on ollut voimassa sen verran monta vuotta, että eiköhän nyt olis jo korkea aika vaihtaa, joten siinä vaiheessa kun sitä uutta on kattellut kaks päivää, se alkaa varmaankin näyttää ihan siedettävältä.

Oon yhä sitä mieltä että ylläpidon suunniteltua tätä varmaan jo nyt useamman kuukauden ne tuskin välittää tuhannesta teinistä, jotka viiltää ranteensa auki siks että jonkun satunnaisen saitin ulkoasu muuttuu. Mut onneks olkoon jos yritätte seistä kehityksen tiellä ja luulette onnistuvanne.

Kommentoi adressia