Hollannin pedofiilipuolueen kieltäminen

Satu Virtala
Lappeenranta

/ #22

08.02.2007 18:28

"Aika äärimmäinen "aate". Miettikää olevanne 12-vuotias hollannissa asuva tyttö.
Ette ihmiset voi olla tosissanne tuota mieltä!

Aatettaan toki saa ajaa mutta tämä menee jo äärimmäisyyksiin, eikä tällä ole mitään tekemistä demokratian kanssa.

Kuvitelkaa puolue, jonka tavoite on laillistaa ihmisten tappaminen ja kannibalismi.

Markus Ovaskainen (Pori, 2.1.2007 20:47)"

"Kyllähän tämä vähän sensuuriksi menee, kieltämättä. Mutta mielestäni Hollannin (kuten kaikkien muidenkin maiden) laissa tulisi olla pykälä, joka kieltää puolueen perustamisen selvästi laittomaan tarkoitukseen, esim. seksuaalirikosten sallimista varten. Vaikka yleensä puolustan sanavapautta kovaan ääneen, niin jossain se raja silti kulkee. Jos lasten raiskaaminen tulee lailliseksi, niin tuhotaan monen lapsen elämä moneksi vuodeksi, osalta varmasti kokonaan. Nähty on lähipiirissä, minkälaista jälkeä nämä namusedät saavat aikaan.

Outi Uuskoski (Vantaa, 13.1.2007 02:26)"

Samaa mieltä. Eihän näin törkeällä asialla ole demokratian kanssa mitään tekemistä. Kun tällaista asiaa aletaan ajaa, niin 12-vuotiailta ja sitä vanhemmilta tytöiltä ja pojilta tulisi saada puolueeton mielipide asiaan ja vaaleissa heillä tulisi olla lainmukainen oikeus äänestää ko. asiasta ilman aikuisten pedofiili"setien" (isät?) painostusta.

Tällä periaatteella, jota ei kyllä lapsipornografiaan voi verratakaan, tulisi muihinkin maihin perustaa näitä arveluttavia puolueita, kuten tappamisen laillistamisen puolesta. Eli kun jonkun persoona ja naamavärkki vituttaa, niin on oikeus ko. persoona eliminoida. Ja kun joku raiskari raiskaa, niin siltä on oikeus leikata genitaalialue tyhjäksi ja kaveri viedään vielä raviradan tallille hevosten lemmenkumppaniksi! Maailma olisi niin paljon parempi paikka.

Mutta onko maailma parempi paikka, jos 12 vee lapset ja sitä vanhemmat "pakotetaan raiskattavaksi" ja aiheutetaan elinikäiset henkiset arvet ko. lasten elämään? Ja onko 12 veet ja sitä vanhemmat henkisesti kypsiä tällaiseen pakotettuun seksiin? Eivät taatusti. Onko näillä puolueen "aatteita" ajavilla pedofiilisedillä ajatus, että 12-vuotiaat ovat tarpeeksi kypsiä, kaikin puolin? Eli ovatko ottaneet ko. ikärajan siksi, että tytöillä kuukautiset alkavat siinä 12 vuoden tietämillä ja se on heidän mielestään merkki seksuaalisesta kypsyydestä?

Voi pyhä jysäys. Kärventykää helvetissä.