Kannabis lailliseksi

Kimmo Tamminen
Suomi

/ #1634 Mikä teitä vanhempia vaivaa?

15.02.2010 09:43

Passiivinen tupakointi sekoittaa astmaatikkolapsen unet
julkaistu tänään klo 06:27
Lasten ei pitäisi altistua tupakansavulle kotonaan. Erityisen tärkeää tämä on astmaatikkolapsille. Heillä passiivinen tupakointi voi muiden haittojen lisäksi aiheuttaa univaikeuksia, Pediatrics-lehdessä julkaistu tutkimus osoittaa.
Mahdollisesti tupakansavu ärsyttää lasten hengitysteitä ja siksi häiritsee unta. Savusta kertyvä nikotiini voi myös piristää tai aiheuttaa lapsille lieviä vieroitusoireita.
Tutkijat mittasivat 219 astmaatikkolapsen veren kotiniinipitoisuudet ja vertasivat tuloksia vanhempien arvioihin lapsen unen laadusta. Kotiniini on luotettava tupakka-altistuksen merkki.
Tupakalle altistuneet nukahtivat hitaammin ja heillä oli enemmän unenaikaisia hengityshäiriöitä, päiväväsymystä ja parasomnioita eli esimerkiksi yöllisiä pelkokohtauksia, unissakävelyä tai yökastelua.
Tulokset eivät ole täysin yllättäviä, sillä tupakointi on yhdistetty myös aikuisten ja nuorten univaikeuksiin. Tupakoivat miehet saattavat mm. nähdä enemmän painajaisia kuin savuttomat, tutkimuksen taustatiedoista ilmenee.
Uutispalvelu Duodecim

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Edellinenhän ei koske huomaavaista kannabistia, joka pysyy umpipiilossa nauttimassa kallista kiellettyä ”hedelmää”.

Kaikkien tuotteiden hinnat ovat korkeita, koska niitä verotetaan!

Verollisuus ei ole vähentänyt esim. tupakan ja viinan salakuljetusta.
Verotonta myyntiä valvotaan lain voimalla tehokkaasti, silti se ei lopu.
Tuotteiden verollisuus ei ole vapauttanut viranomaisten voimavaroja ”oikeiden” rikosten tutkintaan.
Puoskarointi kannabiksella pysyy joka tapauksessa laittomana eikä vähennä muiden lääkkeiden käyttöä.

Siis rikollinen jatkaa vaan repimällä helposti 10-20 € grammalta puhtaana käteen. Kunnes jää kiinni ja pulittaa rikoshyödyn ja puutarhat valtiolle menetetyiksi! Laillistamisessa ei vaan löydy todellisia hyötyjä.