Kannabis lailliseksi

shardul kumar
uusikaarlepyy

/ #1743 kannabis

31.03.2010 23:52

on pyhä kasvi intiassa. Ja melkein jokaisessa esim. euroopan maassa se on enemmän tai vähemmän sallittua esim. hallussa pito tai pieni määrä vetää. Ja niissä maissa missä on laitonta niin jengi ei välitä ne silti polttelee!

Suomessa liian moni vasikoi kytille jos polttelet et eka valtio ja sit perhe ja ystävät mentaliteetti täällä päin. Puhumattakaan miten jengi kohtelee sua kun selviää,et poltat pilveä. se et juo joka vkloppu viinaa ja tappelee kännissä on normaalia käytöstä" mut se et polttelee, syö hyvää ruokaa ja kuuntelee musaa/leffaa saa ihmiset tyyliin tappamaan kannabiksen polttajia on tosi sairasta ja pelottavaa. moni on oikeesti valmis tappaa meidät.

Psykoaktiivisia aineita sisältävä asia. Tajuntaa avartava. Syy miksi valtiot haluaa pitää tämän "huumeen" eli aineen laittomana on se,että jos kaikki 5miljoonaa suomalaista polttelis eikä joisi viinaa niin jengi olisi fiksumpaa ja tajuisi mitä maailmassa oikeesti tapahtuu. eikä jengi enää vaan kuluttais ja ostais markkinointikoneiston myymää p*skaa.

Perusjuntit tietenki kelaa,et kannabis on huumetta ja, että jengi "sekoilee" sillon. vaikka alkoholi aiheuttaa kaikkee tollasta.

Kannabikseen ei ole yksikään ihminen kuollut. tuon lauseen pitäisi jo riittää perusteluksi.

Oksentaminen kännissä on sama oire kuin koksun yliannostus. ei kannabiksesta tuu tollasia ongelmia.

Kannabis on kasvi. miten sä voit kieltää kasvin olemassaolon. millä oikeudella.

Ei tietenkää tarvii joka päivä vetää,mut olisi kiva,et sitäki sais alkoholin rinnalle et ois valinnan varaa. sais rahat valtion kassaan eikä jollekki huumekauppiaalle. Kannabis on vaarallista, koska valtio ei ole tehnyt siitä vielä verollista.