Vapaudenpatsas pois Torniosta

Reijo Angeria
Vieras

/ #21 Kiinteistö Oy SIltakartanon kommentti asiaan.

04.06.2010 08:29

Hei Kaikille!

Taiteen tulee herättää keskustelua, kuten mainonnankin. Kumpiko tässä on sitten kyseessä, mutta keskustelua on herättänyt.

 Tämän patsaan osalta ei kannata ryhtyä ylilyönteihin, koska se ei julista yhtään mitään, eikä ole tarkoitus olla siinä ikuisuutta.

Tuollainen patsas sattui olemaan ravintolan rekvisiitassa.

 Kyseiselle paikalle on rakennusluvassa kaavailtu jotakin patsasta tai suihkulähdettä. Siihen tulee jokinlainen patsas taikka suihkulähde, samanaikaisesti kun piha myös kivetetään. Myös asfaltointi on väliaikainen. Suunnitelmat on Umpparissa julkisesti nähtävillä , pyörivät screeneillä.

 ANTAKAA EHDOTUKSIA,,MINKÄLAINEN LAITETAAN!

Laman ja muiden  allekirjoittaneelle sattuneiden vaikeuksien vuoksi rakennustöiden alkaminen viivästyy.

Se ei julista Manhattania, sen enempää kuin mitään aatettakaan, Twin CIty neidoksihan se siihen festareille laitettiin, mutta on sen verran painava, että vaikea siirtää aina tapahtuman yhteyteen. Mainiona mainoksena se tosin on toiminut. ( Turistit kuvauttavat itseään). Pidetään sitten juhlavat patsaan särkijäiset, raivataan tilaa korkeakulttuurille. Kivenpalasen voi ottaa muistoksi, aivankuin Berliinin muurista.

Ladot eivät ole aivan sellaiset mitä  me Kiinteistön ympärille tarkoitettiin väliaikaisesti laittaa korostamaan Kesätorimaisuutta, koska Torniossa ei ole  oikein oikeatakaan toria.

 Ladot toimivat ulkotapahtumien ajan torimyymälöinä, ja varmaan sopivat siihen tarkoitukseen siinä missä aitatkin rantaan, onhan tämä maalaiskaupunki.

Tervetuloa kaikki kesätapahtumiin. Ei tästä kaupunkia tarvitse syyttää, eikä haukkua, vaan minua .

yst.terv. Reijo