Terhi Kiemunki ulos eduskunnasta

Oikeusvaltio

/ #1032

24.03.2016 16:01

Niin, tässä ote Sakari Timosen blogista: Arkipäivää Suomessa vuonna 2016  " Tämä Jani Salomaa, Perussuomalaisten salolainen varavaltuutettu, sote-lautakunnan jäsen, käräjäoikeuden lautamies ja Suomen Sisun piiripäällikkö pitää tosiaankin 80-vuotiaalle äidilleni irvistelemistä ihan asiallisena keskusteluna. Suomea ja suomalaisuutta puolustetaan parhaiten käymällä vanhan mummon kimppuun."

 Koko eilisen päivän hän jatkoi samaa loanheittoa innokkaille ryhmäläisilleen. Siinä tulitikkuleikkeihin ihastuneessa porukassa ollaan yleisesti sitä mieltä, että paras keino vastustaa turvapaikanhakijoita on käydä minun kimppuuni.

Illalla pyysin päästä ryhmään esittääkseni pari kysymystä ja yllätyksekseni minut sinne hyväksyttiin. Jäsenyyteni tosin kesti vain sen aikaa, että ennätin kirjoittaa sinne kaksi kysymystä. Sitten minut suljettiin ryhmästä pois."

Näin toimii suomalainen rasisti!  Halveksin syvästi! 

Salomaa sai jo sanktionsa; hänet erotettiin lautamiestehtävistä herjaavien nettikrjoituksiensa ja vainoamisen takia (HS) ja nyt on sitten Kiemugin vuoro vastata teoistaan! Allekirjoittakaa ja jakakaa!!!