EI SUURMOSKEIJAA SUOMEEN

Nyt ei ole vielä liian myöhäistä

/ #8 Huom

24.07.2016 20:22

SUURmoskeijan rakentaminen uskonnonvapauden toteutumisen vuoksi EI OLE tarpeen, koska uskonnonvapaus toteutuu maassamme tälläkin hetkellä olevien moskeijoiden yms. perusteella. Onkin vihdoin kiinnitettävä huomiota Malmöön, jossa on useita älä mene-alueita sharia-lakeineen. Siinä on perustelut myös Suomelle.

 

Ohessa myös J. Sakari Hankamäen kannanotto (22.3.2016): 

"Nyt onkin sitten taas mukava askarrella solidaarisia Facebook-taustakuvia ja valitella rasismin kärjistymistä sekä tällä tavoin valmistautua kristilliseen pääsiäisjuhlaan. Muslimiterrorismin keskeinen tehtävä on saattaa Eurooppa alistumaan islamin mahdin edessä, käyttää Euroopassa jo olevaa muslimiväestöä oman vallan warranttina sekä tätä kautta viestittää, että eurooppalaiset ovat hävinneet oman turvallisuutensa, elämäntapansa ja kulttuurinsa, ja siksi meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin myönnytellä, liennytellä, laannutella ja hyssytellä sekä sipsutella varpaisillaan, kuin allamme olisi räjähtävä miinakenttä, jonka mikä tahansa sensuurin ohittava todenperäinen kannanotto saattaa laukaista.

Muslimiterrorismi ja jihad eivät ole islamista irrallisia tai erillisiä osia vaan islamin laajenemisen keskeisiä välineitä, joita arvostelemalla myös ”rauhanuskonnoksi” julistautuva islam haluaa peittää liikkuvansa ketunhäntä kainalossaan. ”Rasismiksi” väitetyt kantaväestön tahdonilmaukset, joilla halutaan tukkia pakolaisten ja turvapaikanhakijoiden tulviminen maahamme, eivät puolestaan ole rotusortoon verrattavia toimia vaan kansakuntien itsemäärämisoikeuteen perustuvaa kansallisen edun valvontaa, joka nojaa loogiseen ja rationaaliseen analyysiin sekä yleispoliittiseen arvioon siitä, mikä on kansakunnillemme ja valtioillemme hyväksi."